fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van 'Wat de Nanny zag' van Fiona Neill

Na het daverende succes van Het geheime leven van een ploetermoeder en Vriendschap, liefde en andere stommiteiten komt Fiona Neill nu met het relaas van een studente die nanny wordt in een bankiersgezin waar de intriges en problemen niet van de lucht zijn. Wat de nanny zag gaat over de zwakke kanten van mensen, over de chaos in een ogenschijnlijk perfect carrièregezin, over de rol van een nanny als stille observator en over haar loyaliteit die danig op de proef wordt gesteld… 
  
Over Wat de nanny zag
Wanneer student Ali Sparrow de baan als nanny bij Bryony en Nick Skinner aanneemt, verandert haar leven op slag: ze krijgt de verantwoordelijkheid over een tweeling die hun eigen taaltje spreekt, een tienermeisje dat met eetproblemen kampt en een zoon die bijna net zo oud is als Ali. En dan heb je Bryony die gelijktijdig alleen maar oog heeft voor haar eigen briljante carrière en Ali’s tekortkomingen.

Als Nick dan met zijn bedrijf in de problemen komt en er een schandaal losbarst dat corruptie suggereert, wordt het zorgvuldig in banen geleide privéleven van de Skinners opeens publiekelijk nieuws. En terwijl Ali steeds onmisbaarder wordt, realiseert ze zich dat ze getuige is van dingen die ze eigenlijk niet zou moeten zien…

Over de schrijfster
Fiona Neill woont in Londen met haar man en drie kinderen. Ze schrijft voor Times Magazine en Marie Claire. Op basis van haar column in Marie Claire over het leven van een ‘slummy mummy’, schreef zij haar zeer succesvolle debuutroman Het geheime leven van een ploetermoeder. Daarna volgde haar tweede roman Vriendschap, liefde en andere stommiteitenWat de nanny zag is haar nieuwste boek. 

Gegevens
Verschijnt: 6 november 2012
Prijs: € 19,95
Omvang: 424 pag.
ISBN: 978 90 229 9911 0

Winnen
De winnaars zijn:

  • Enita Bouwhuis
  • Calla Vork
  • Myriam van Gruijthuijsen

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

11 reacties

Calla Vork -

Oh, sorry dat ik ongeduldig lijk. Maar ik laat het meteen weten. Heel erg bedankt voor het snelle antwoord.

Calla Vork -

Ben wel heel benieuwd wanneer ik mijn gewonnen boek krijg. Nog niets gezien.

sandra -

Beste Calla,
Bedankt voor je berichtje. We hebben de winnaars pas afgelopen week bekend gemaakt. De datum van 15 november is de datum dat we de actie waren gestart. De uitgever stuurt het boek naar je toe. Ik denk dat je het deze week of begin volgende week ontvangt. Laat je het ons weten als het boek binnen is?
Fijne dag nog en groetjes,
Sandra

Calla -

Hartelijk dank. Ik ben heel blij met dit boek.

A Drent -

Ik doe graag mee..

Nicole -

duimen dat ik ga boffen 🙂

Simone -

Ik doe graag mee voor dit , lijkt me , leuke boek

Mieke Schepens -

Geweldig leuk onderwerp. Ik doe graag mee.

Calla -

Heerlijke schrijfster.

irene niec -

Gaaf boek, ik doe graag mee!

Reageer ook