fb

Winnaars vrijkaartjes voor de Lentiade

De voorjaarsfair Lentiade is jarig! Van vrijdag 11 t/m zondag 13 april 2014 staat de  fair in het Lingebos in het teken van lente, leven & lifestyle!Bij een 5-jarig jubileum hoort taart, daarom vindt er dit jaar tijdens de Lentiade tevens het eerste Nederlands Kampioenschap ‘Taartdecoratie’ voor hobbybakkers plaats. Ook wordt de lente uitbundig rond de Meiboom gevierd, zoals dat in vroeger tijden gebruikelijk was in het Middeleeuws kampement. En last but not least: Damespraatjes mag 3 keer 2 vrijkaarten weggeven voor de Lentiade. Lees onderaan dit artikel of je de vrijkaartjes hebt gewonnen.

Lentiade-Lente-dp

Leve de Lente!

Geniet tijdens de vijfde Lentiade editie van de lente, proef, beleef en shop op dé lifestyle voorjaarsfair voor de hele familie. Op 60.000 m² bieden ruim 135 deelnemende bedrijven een grote diversiteit aan fair trade, sieraden, kleding, persoonlijke verzorging, culinaire lekkernijen, snuisterijen, brocante, landelijke woon- en tuinaccessoires en kunst. Heb je voorjaarskriebels? Laat je verrassen door de meest uiteenlopende demonstraties, creatieve workshops, kinderactiviteiten, live muziek en proeverijen van (inter-) nationale streekproducten. Kortom: alles wat het leven leuk maakt, is te vinden op de voorjaarsfair Lentiade.

NK Taartdecoratie

Stichting ‘Aan de Bak’ organiseert in samenwerking met het toonaangevende magazine MjamTaart! het eerste Nederlands kampioenschap taartdecoratie voor hobbybakkers. De wedstrijd heeft ‘de lente’ als thema. Iedereen die van taarten decoreren houdt, kan zich inschrijven, meestrijden om de titel Nederlands Kampioen Taartdecoratie 2014 en kans maken op prachtige prijzen. Een vakkundige jury, met als voorzitter chocolatier/patissier én voormalig vice-wereldkampioen Arthur Tuytel, zal de taarten beoordelen. Naast de vakjury kan ook het publiek zijn stem uitbrengen. De winnaars worden op zondag 13 april om 15.30 uur op de Lentiade bekendgemaakt.

Lentiade-schapen

Vroeger tijden herleven

Al eeuwen lang is het aanbreken van een nieuwe periode in een dorp of stad een reden om feest te vieren. Tijdens de lustrum editie van de Lentiade staat de overgang van de winter naar het voorjaar centraal en dat wordt op een bijzondere manier gevierd: rondom de Meiboom in het Middeleeuws kampement. Alle kleding, gebruiksvoorwerpen en materialen zijn replica’s, die gemaakt zijn naar Middeleeuwse voorbeelden. De huidige dorpsbewoners zijn allemaal graag geziene gasten op bijzondere thema evenementen of parken als Keltfest, het Ridderspektakel of het Archeon. Jong én oud maakt kennis met de muziek, verhalen, gebruiken, gewoontes en ambachten uit vroeger tijden. Kijk welke technieken er nodig waren om een ridder van zijn paard te schieten. Leer schapendrijven, manden maken, tin gieten, jaag met roofvogels of luister naar de boeiende verhalen en muziek rondom de Meiboom.

Meer informatie en actueel programma: www.lentiade.nl

De winnaars van de vrijkaarten zijn:

  • Jeanieke Poele
  • Patricia Bakker
  • Ellen Roos

Heb je geen vrijkaartjes gewonnen bestel je toegangskaarten dan hier: Lentiade.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

1 reactie

Monique -

De plaatjes zien er zo uitnodigend uit!

Reageer ook