fb
Damespraatjes Damespraatjes

Win vrijkaarten voor de Vakantiebeurs

Wie de Vakantiebeurs bezoekt kan zich vijf dagen lang oriënteren op bestemmingen in ruim 150 landen, ver weg en dichtbij. Je komt gegarandeerd in vakantiestemming.

Of je nu altijd al hebt gedroomd van een avontuurlijke rondreis, heerlijk wil luieren op een subtropisch eiland of Nederland nog beter wil leren kennen: op de Vakantiebeurs vind je een koffer vol ervaringen en ben je aan het juiste adres. damespraatjes.nl mag een aantal vrijkaarten weggeven. Lees onderaan dit artikel of je een van de winnaars bent.

Nieuw op Vakantiebeurs
Nieuw dit jaar is Ontmoet NL waar je alles te weten komt over een korte of lange vakantie in eigen land. Gastland is het mediterrane Kroatië. Dankzij verrassende activiteiten, optredens en lekkernijen maak je op een bijzondere manier kennis met uiteenlopende culturen en bestemmingen. Op de Vakantiebeurs vind je niet alleen alles over de voorbereidingen om op reis te gaan, maar ook om weer gezond thuis te komen. Nieuw thema voor de vrijdagavond is ‘Vakantiebeurs by Night’, met sfeervolle fakkels bij de entree, windlichten, kaarsjes en waxinelichtjes, kortom, een event met meer sfeer dan ooit.

Praktisch 
Vakantiebeurs 2012, woensdag 11 t/m zondag 15 januari 2012, Jaarbeurs Utrecht, dagelijks open van 10.00-18.00 uur, vrijdag 13 ja nuari van 10.00-21.00 uur. Kaarten aan de kassa kosten 17,50 euro. Kinderen t/m 16 jaar onder begeleiding mogen gratis naar binnen. Voor meer informatie en entreekaarten in de voorverkoop met een aanzienlijke korting van 5,50 euro zie www.vakantiebeurs.nl .

Winnaars 2 vrijkaarten voor de Vakantiebeurs
De winnaars: Astrid Stam, Joke Stuurman, Astrid Greydanus, Gaby Guse en Inge de Bruin.

 

1 reactie

Sandrina -

Mijn vakantie begint al bij het zoeken naar informatie op………de vakantiebeurs!!

Reageer ook