fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van de vrijkaarten voor de Sunday Fair in Den Bosch zijn bekend

Op zondag 28 september vindt in shopping stad Den Bosch de eerste editie van de Sunday Fair plaats. Onder de indrukwekkende lindebomen van De Pettelaarse Schans – een stervormig vestingeiland direct aan de A2 – bruist het van gezelligheid, sfeervolle productpresentaties, live muziek en vele activiteiten voor jong en oud. Damespraatjes mag vrijkaarten weggeven voor dit leuke event. Kijk onderaan dit artikel of je 2 vrijkaartjes  hebt gewonnen.

Shop till you drop
Niets mis met de bekende, grote winkelketens. Maar wat is er leuker dan af en toe op ontdekkingsreis te gaan bij de meer dan 150 Sunday Fair deelnemers en af te wijken van het gebaande pad? Alleen, met een vriendin, partner of het hele gezin. Laat je verrassen door buitengewone, vintage, authentieke, leuke, creatieve, originele producten en hebbedingen uit binnen- en buitenland. Doe daarnaast inspiratie op door de creaties van de meest uiteenlopende kunstenaars, designers, starters en reeds gevestigde lifestyle bedrijven. Proef tijdens de Sunday Fair van eerlijke, biologische, ambachtelijke streekproducten en delicatessen. Of geniet van culinaire gerechten uit alle windstreken, gepresenteerd door populaire ‘rollende keukens & foodtrucks’.

Feelgood infotainment

Voel je lekker, lach, doe, shop en verwonder je op de Sunday Fair. Geef jezelf eens een kadootje, een stijladvies, nieuwe tas, kleurrijk kledingstuk of een ontspannende massage. Laat de kids zich uitleven bij de kinderworkshops, levende dieren en het schminken. Sta oog in oog met live muzikanten. Sluit aan achter de ganzenparade. Of kijk met open mond naar de roofvogels. Alles kan en niets is raar. Het leven is goed in het Brabantse land, beleef het op zondag 28 september tijdens de Sunday Fair!

Winactie

De winnaars zijn:

  • Karin Sep
  • Reetta Sonne
  • Geertje van Haperen

Van harte gefeliciteerd. De vrijkaartjes worden deze week naar jullie toegestuurd. Heb je niet gewonnen, maar wil je graag naar de Sunday Fair, kijk dan hier hoe je je kaartjes (met korting) kunt bestellen.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

jacqueline -

Lijkt me heel erg leuk!

Reageer ook