fb
Damespraatjes Damespraatjes

Win het Troostboek De Vlindertuin van Hans Peter Roel

 ‘De Vlindertuin’ van Hans Peter Roel is een troostboek, geschreven voor rouwenden, troostzoekers, troostgevers en hulpverleners. Het is een bijzonder en ontroerend verhaal, dat een diepe indruk achterlaat. Op Damespraatjes mogen we 5 exemplaren weggeven.

De dood van een dierbare verandert je leven. Niets lijkt meer hetzelfde en wanhopig zoek je naar een uitweg uit de ondraaglijke pijn. Dit overkwam de 33-jarige schrijver Peter Hofmans. Zijn vijfjarige zoontje Sem komt na een kort ziekbed te overlijden. Radeloos van verdriet zoekt hij naar iets of iemand om de voortdurende pijn te verlichten.

Uiteindelijk vlucht hij naar Domburg, de plaats waar vele mooie jeugdherinneringen hem weer wat tot zichzelf brengen. Daar ontmoet hij de Schot Ian MacLeod, die hem vertelt over de oude, wijze Ana uit de Schotse Hooglanden. Samen met zijn vrouw Suzanne bezoekt hij deze oermoeder van de Keltische wijsheid.

In Ana’s vlindertuin ervaren ze hoe de zielenwereld voelbaar dichtbij is, en de dood niet het einde betekent. De stilte, de harpmuziek en de diepe verbinding met de natuur blijken van onschatbare waarde tijdens het louterende verwerkingsproces.

Thuisgekomen pakt Peter de schrijverspen weer op. Zijn verhalen zijn veranderd; de troostende oerwijsheid klinkt nu in zijn woorden door.

Over de Keltische wijsheid:

Bij de Kelten is de dood niet meer dan een overgang naar een andere wereld. Een eeuwige wereld, dicht bij de natuur. Er is slechts een vage scheidingslijn tussen onze wereld en die zogenaamde zielenwereld. Zo kan er een voorzichtig zielscontact ontstaan met de overledene.

Hans Peter Roel (Soest, 1964) schrijft met hart en ziel.

Zijn verhalen leveren een waardevolle bijdrage aan een betere werelden weten mensen diep te raken. Hij schrijft boeken over uiteenlopende actuele levensthema’s, alsmede jeugdboeken en managementboeken. Hans Peter Roel is een creatieve denker, die mensen raakt en die het talent heeft om ideeën om te zetten in een nieuwe werkelijkheid. Hij ziet het als zijn missie om mensen te inspireren hun volle vermogen te gebruiken.

Eerder verschenen succesvolle boeken van Hans Peter Roel zijn:

Ki, kracht van binnenuit;  De Ontkooiing, kom uit je comfortzone en Dio & De IJskelder

Win De Vlindertuin
De winnaars zijn bekend:

Allard Nederlof
Elly van Kessel
Monique Seuntiens

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

ink -

Ik zie 3 winnaars terwijl er 5 exemplaren weggegeven werden?

Reageer ook