fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van het boek Het Rosie Project zijn bekend

De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw. Door zijn sociale onhandigheid is hij echter nooit verder gekomen dan een eerste date. Met behulp van een zestien pagina’s tellende vragenlijst hoopt hij zijn perfecte partner te vinden.

Dan komt Rosie Jarman in zijn leven: verre van perfect, maar wel intelligent en mooi. En ze is ook op zoek naar haar biologische vader – een zoektocht waarbij Don haar misschien zou kunnen helpen.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

De auteur

De Australiër Graeme Simsion werkte als consultant, maar verkocht zijn bedrijf om fulltime schrijver te worden. Met zijn debuutroman Het Rosie Project verovert hij de wereld. De filmrechten zijn verkocht aan Sony Pictures.

Winactie

We mogen drie exemplaren van Het Rosie Project van Graeme Simsion weggeven. Check hier of je het boek hebt gewonnen. De winnaars zijn:

  • Evelien Walravens
  • Marie Duvyejonck
  • Anneke Brussaard

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

6 reacties

Nel -

Schijnt een heel goed boek te zijn,dus ik loot graag mee

Silvia -

Ik werk met verstandelijk beperkte mensen en zou heel graag dit boek willen lezen. Het is fijn om te lezen hoe een mens met autisme in elkaar steekt. Het lijkt me een prachtig maar ook leerzaam boek toe.

Mieke Schepens -

Ik zou deze graag winnen 🙂

Brigitte -

Lijkt me wel leuk om te winnen.

miranda -

Ik hoop toch zo dat ik m mag winnen!

irene niec -

Ik heb er veel over gelezen, ben heel benieuwd naar dit boek.

Reageer ook