fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars nieuwste boek van Suzanne Vermeer: Route du Soleil

Route-du-soleil-Suzanne-Vermeer-dp
Vriendinnen Marit en Fiona hebben samen een zomerse vakantie geboekt. Eerste lange stop: een idyllisch gelegen Zuid-Franse camping. Op weg daar naartoe nemen ze de charmante lifter Brian mee. Al gauw blijkt hun nieuwe reismaatje onvoorspelbaar gedrag te vertonen. Fiona wil hem het liefst uit de auto zetten, maar Marit valt voor zijn charmes. En dat was precies zijn bedoeling.

Ze overnachten in een hotel aan de Route du soleil. Marit en Fiona delen een kamer en Brian moet zelf een overnachtingsplek zoeken. Zijn charmeoffensief is mislukt. Vlak nadat ze zijn uitgecheckt, zien ze meerdere politieauto’s en een ambulance aankomen die met hoge snelheid richting het hotel rijden waar ze hebben overnacht. Wanneer ze later op hun camping aan het stuwmeer zijn gearriveerd heeft Brian hen inmiddels verlaten en worden ze alsnog door inspecteur Clement van de Franse politie verhoord over het incident: er is die nacht een dubbele roofmoord gepleegd in het hotel. Plotseling zijn Marit en Fiona verdachten in een moordonderzoek.

Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer is het pseudoniem van de in juni 2011 overleden auteur Paul Goeken. In 2002 debuteerde hij met zijn eerste thriller onder zijn eigen naam. Na vier titels ontstond het idee om daarnaast andere boeken onder pseudoniem uit te brengen. All-inclusive (2006) was het eerste boek op naam van Suzanne Vermeer en werd meteen een bestseller. Ook voor de volgende boeken waren de reisbranche en het toerisme het uitgangspunt en inmiddels is dat het unieke handelsmerk geworden voor deze ijzersterke vakantiethrillers. Alle titels (All inclusive, De vlucht, Zomertijd, Cruise, Après-ski, De suite, Zwarte piste, Bon Bini Beach en Bella Italia) zijn in de bestsellerlijst terechtgekomen. De zomerthriller Cruise (2009) werd genomineerd voor de NS Publieksprijs 2010.

Route du Soleil lekker meenemen op vakantie? BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

De winnaars zijn bekend:

Sophia Amesz
Lea Goedhart
Martina Weenink

Gefeliciteerd!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

2 reacties

Wilma van t Hof -

Ik zou dit boek graag willen winnen. En dan niet om het in een boekenkast op te bergen, maar om het vol overgave te gaan lezen. Ik ben namelijk verzot op spannende boeken.

Jeannie Brouwer -

Noorderlicht

Reageer ook