fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars De dochter van de imker van Santa Montefiore zijn bekend

De dochter van de imker-dp
De winactie die we vorig jaar organiseerden met De vuurtoren van Connemara van Santa Montefiore was een groot succes. Heel blij zijn we dat we drie exemplaren van het nieuwste boek van Santa Montefiorie mogen weggeven. Lees onderaan dit artikel of je dit heerlijke boek, dat zeker niet in je vakantiekoffer mag ontbreken, hebt gewonnen.

De dochter van de imker

1937. De jonge Grace Hamblin trouwt met haar jeugdliefde Freddie, maar intussen koestert ze heimelijk een vurige liefde voor een knappe aristocraat van wie ze weet dat hij nooit van haar zal zijn. Als Freddie acht jaar later uit de oorlog terugkeert als een gebroken man die bovendien een groot geheim met zich meedraagt, loopt het huwelijk stuk. 1973. Trixie Valentine is verliefd op Jasper, zanger van een Britse rockband die de zomer doorbrengt op het kleine eilandje bij de kust van Cape Cod waar Trixie is opgegroeid.

Gefrustreerd door haar beschermde, geïsoleerde jeugd vat Trixie het plan op er na de zomer vandoor te gaan met haar geliefde. Ze wil niet zo worden als haar moeder Grace, die sinds ze haar man Freddie heeft verlaten tuiniert voor de rijkere eilandbewoners. Ze snapt niets van haar moeders obsessie met bijen en verlangt naar een groots en meeslepend leven. Tot ze erachter komt dat de zwijgzame Grace een pijnlijk verleden met zich meedraagt…

Santa Montefiore

Santa-Montefiore
Santa Montefiore (1970) studeerde Spaans en Italiaans. In de jaren negentig woonde ze in Buenos Aires, de geboorteplaats van haar moeder. Daar ontstond haar debuut, Onder de Ombu-boom. Ze is getrouwd met de historicus Simon Sebag Montefiore. Lees hier meer over Santa Montefiore.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie
Van harte gefeliciteerd:
  • Angelique Hendriks
  • Hannie Maliepaard
  • Carolina Heurter

Van harte gefeliciteerd. Jullie krijgen het boek via de uitgever thuis gestuurd. Heb je het boek niet gewonnen maar wil je het wel graag lezen: BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

3 reacties

carolina heurter -

Ik zie nu pas dat ik gewonnen heb geweldig….ik kan niet wachten,dank julli wel.

Nell -

Mooie boeken, deze staat ook weer op mijn lijst!

Silvia -

Wat een fantastische actie….ik heb alle boeken van deze schrijfster!

Reageer ook