fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van het nieuwe boek Jane Fallon

Jane-Fallon-tegen-beter-weten-in-dp
In Tegen beter weten in beschrijft Jane Fallon wat er gebeurt als Jen moet kiezen: liegen om de lieve vrede te bewaren, of de waarheid vertellen en het risico lopen dat haar gelukkige leven met haar man en schoonfamilie uit elkaar klapt… Damespraatjes mag drie exemplaren weggeven van deze nieuwe roman van Jane Fallon. Kijk onderaan dit artikel of je hebt gewonnen.

Tegen beter weten in

Jen heeft een schokkende ontdekking gedaan. Als ze het aan haar man Jason vertelt, dan zou hij er vast wel weer overheen komen, maar zou hij haar ooit vergeven dat zíj het hem heeft verteld? Het kan een scheur in haar huwelijk veroorzaken.

Stel dat ze het zou vertellen aan iemand anders in Jasons familie, een groep mensen van wie ze meer houdt dan van haar eigen familie, dan zou het hun uiteendrijven. Zij zal erbuiten vallen, ze was natuurlijk al van de koude kant…

Als ze het nou eens aan helemaal niemand vertelt? Hoelang zal ze dat volhouden? Hoe lang kan ze leven met een leugen? Jen kent de waarheid, maar is ze klaar voor de gevolgen…?

Jane Fallon

Jane Fallon is televisieproducent en auteur. Tegen beter weten in is haar vijfde roman, na Krijg je welOp de man afVierspel en Tussen twee zussen. Van haar boeken gingen er in Nederland en Vlaanderen al 130.000 over de toonbank. Ze woont samen met haar vriend, de acteur Ricky Gervais.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

  • Yuna Marwa
  • Nicole Beijersbergen
  • Petra Niewold

Van harte gefeliciteerd. Het boek wordt door de uitgever naar jullie toegestuurd. Heb je het boek niet gewonnen, maar zou je het wel willen lezen: BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

7 reacties

Yuna -

Gewonnen, maar helaas nog niks ontvangen 🙁

sandra -

Dat is vervelend. Ik ga het voor je nakijken en laat het je dan even weten. Groetjes van Sandra van Damespraatjes

Jetty Zuidema -

lijkt me een boek om in één keer uit te lezen

Ineke -

Hartstikke mooie actie. Doe héél graag mee

Mieke Schepens -

Mooie actie! Ik doe graag mee

irene niec -

Heel graag maak ik kans op dit mooie boek.

jenneke van maurik -

toffe actie en ik heb meegedaan…. kans makend op 🙂

Reageer ook