fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van Strijken van Carry Slee zijn bekend

 

Carry Slee (1949) is al jaren zeer succesvol als schrijfster van boeken voor kinderen en jongvolwassenen. Met haar nieuwe roman voor volwassenen Strijken laat zij een geheel andere kant van zichzelf zien. Damespraatjes mag drie exemplaren weggeven van deze roman. Lees onderaan dit artikel of je het boek hebt gewonnen.

Strijken

Van schrijver Johan van Tongeren wordt verwacht dat hij binnenkort een nieuwe roman zal inleveren bij zijn uitgever. Voordat hij in staat is deze roman te schrijven, moet hij eerst een aantal zaken uitzoeken die direct verbonden zijn met ervaringen uit zijn jeugd. Als hij in een psychose raakt, volgen ijzingwekkende scènes elkaar op. Johan worstelt met zijn angsten, valse hoop en diepgewortelde wensen en dromen. Na een catharsis kan hij ten slotte een nieuwe weg inslaan.

Deze nieuwe roman komt voort uit een al jarenlang gevoelde noodzaak.

‘Dit boek moet ik schrijven,’ zegt de nu 63 jarige auteur. ‘Ik schrijf het niet omdat iemand me dat vraagt, ik schrijf het omdat het moet.’ Strijken bevat meerdere illustraties van kunstenaar Rudolf van Maanen.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Carry-Slee
Winactie

De winnaars zijn:

  • Anne van de Beek
  • Nel van de Loosdrecht
  • Monique Schuit

Dames, van harte gefeliciteerd. Het boek wordt via de uitgever naar jullie toegestuurd. Alvast veel leesplezier toegewenst.

 

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Ineke -

Carry Slee is nét zo bekend als Sinterklaas !!!

joke v -

Carry Slee weet ons alle, altijd te boeien

Reageer ook