fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars het boek IJs van Carlina De Lorenzo

IJs heeft iets magisch, spreekt bij jong en oud tot de verbeelding. IJs betekent feest. En vanaf nu kan het elke dag feest zijn! Carlina de Lorenzo van de bekende Utrechtse ijssalon Roberto Gelato laat zien hoe je eenvoudig de meest verrassende ijsjes kunt maken. Wat dacht je van witbierijs, honing-maanzaadijs, of een fris appel-gemberijsje? Met authentieke Italiaanse familierecepten en traditionele ijsbereidingen. Maar ook verrassende smaken als proseccoijs, dropijs en ijs van trostomaten uit eigen tuin (of die van de buren). Natuurlijk mogen ook de klassiekers als aardbei-, pistache- en muntsorbet-ijs niet ontbreken.

Roberto Coletti, ijsfanaat en brein achter alle receptuur, deinst niet terug voor bizarre smaken als haringijs of roomkaasijs. Verrassende ijslolly’s, ijstaarten en de heerlijkste sauzen; het staat allemaal in dit heerlijke boek. Durf jij het aan? Damespraatjes mag een aantal exemplaren van dit originele boek weggeven.

Carlina De Lorenzo komt uit een echte ijs-familie, die zich vanuit de Italiaanse Alpen over Europa verspreidde, tot in Rusland. Carlina’s grootvader begon in 1928 één van de eerste ijssalons in Nederland. Haar vader had de bekende zaak Venezia aan de Oude Gracht in Utrecht. Carlina is gecertificeerd ijsspecialist en runt samen met Roberto ijssalon Roberto Gelato in Utrecht. Voor kinderen schreef ze eerder Lekker, IJS!

Kijk voor meer informatie ook eens op www.lekkerijs.nl,

Winactie Damespraatjes

De winnaars zijn: Nel van de Loosdrecht, Merel Karman en Pleun Schuijt. Dames, gefeliciteerd! Het boek wordt binnenkort naar je toegestuurd!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

Merel -

Vandaag het boek gekregen! Heel erg leuk! Het is echt een mooi boek, en ik kan niet wachten om mijn eigen ijs te gaan maken. Bedankt, ik ben er zo blij mee 🙂

Juanita -

Jammer, niet gewonnen, had me erg verheugd op het ijs maken en de fotoreportage, die daar bij hoort.

Pleun -

Ik zie dat ik een exemplaar heb gewonnen! Wat een leuk verjaardagscadeautje:-)
Dankjewel!!!!

Reageer ook