fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van het boek Hotel Mama zijn bekend

In Hotel Mama lees je herkenbare verhalen van een normaal gezin dat best bijzonder is. Een gezin dat er niet als vanzelfsprekend is gekomen maar een gezin dat geleerd heeft om van hele normale dingen in het leven iets heel bijzonders te maken. Iedere dag en elk moment!

Hotel Mama is een feest der herkenning voor iedereen die iets met kinderen heeft maar ook voor hen die (nog) kinderloos zijn. Tenslotte is iedereen ooit kind geweest!

Thiery Thielemans (39) is een zeer bevlogen en liefhebbende moeder. Zij woont samen met haar lief en hun drie diva’s in het Brabantse Uden. Thiery zette enkele jaren geleden haar carrière op een lager pitje om fulltime voor haar gezin te zorgen en daarnaast haar passie voor schrijven op te pakken. Thiery is eigenaar van het blogplatform HotelMama.nl waar zij andere ouders, grootouders, leerkrachten en iedereen die iets met kinderen heeft, een podium geeft hun verhalen te delen met anderen.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

We mogen 3 exemplaren weggeven van Hotel Mama. Ben jij één van de gelukkigen:

  • Ineke Baas
  • Sandra Koot
  • Esther Eekhout

Van harte gefeliciteerd. Het boek zal door de uitgever naar jullie toe worden gestuurd. Heb je het boek niet gewonnen, maar wil je het wel graag lezen: BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

linda -

Lijkt me een supperleuk boek!! Duimen dat ik hem mag winnen 😉 😉

Reageer ook