fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van het boek Cupcakes en een koffer zijn bekend

Zin om even heerlijk weg te dromen? Dan hebben we een leuke leestip voor je: Cupcakes en een koffer, een spannende thriller vol romantiek én een meeslepende feelgood roman vol actie en humor. Nog leuker is dat we drie exemplaren van dit boek mogen weggeven. Lees onderaan dit artikel of je het boek hebt gewonnen.

Cupcakes en een koffer

Als Miranda met haar vriendinnen op vakantie gaat,
 kan ze nog niet vermoeden, dat weldra hun leven op zijn kop zal staan. Vinden ze hun grote liefde? Voor het echter zover is, wordt er bij ze ingebroken, worden ze beschoten en als klap op de vuurpijl wordt een van de vier ontvoerd. Er moeten eerst doden vallen voor ook de politie in de gaten krijgt wat er aan de hand is.

Marc Lutz weet Miranda meteen al bij de eerste ontmoeting op de kast te jagen. Er is een verwisselde koffer voor nodig om hen weer bij elkaar te brengen. En weer gaat het mis. Nee, geef haar maar Tim. Wat kan die man verrukkelijk zoenen! Marc, die zich van geen kwaad bewust is, wordt echter meer in beslag genomen door een fraudezaak op zijn werk. Als hij zelf verdacht wordt van de fraude, wordt hij gedwongen op onderzoek uit te gaan.

Miranda blijft echter door zijn gedachten én zijn dromen spelen. Als ook zij door de politie verdacht wordt, volgen de gebeurtenissen zich in snel tempo op.
 En dan vallen er doden.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Yara March

Yara-March-portret
Lange tijd heb ik gedacht dat er niets leukers bestaat dan weg te dromen bij het lezen van een boek. Even helemaal weg van druk, druk, druk. Tot ik maart 2012 zelf boeken ben gaan schrijven. Vanaf dat moment geniet ik niet meer alleen van mijn lief, mijn kinderen, dansen, lekker eten en drinken, muziek of van de zon. Vrijwel dagelijks zit ik op het puntje van mijn stoel; geïntrigeerd, soms schaterlachend, soms ontroerd. Nieuwsgierig naar wat er nu weer gaat gebeuren.

Juli 2012 werd Yara March geboren. Yara laat me kennis maken met een wereld vol gevaar. Ze is echter ook onverbeterlijk romantisch. Yara heeft een hekel aan winkelen. Toch heeft ze meer schoenen, dan haar kast aan kan.

Winactie

  • Maaike Beld
  • Brigitte vd Arend
  • Shyama Hopman

Van harte gefeliciteerd. Het boek wordt door de uitgever naar jullie toegestuurd.

Heb je het boek niet gewonnen, maar wil je het wel graag lezen? Kijk dan hier: BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

 

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

yara march -

Maaike, Brigitte en Shyama van harte gefeliciteerd. Veel leesplezier. Ben erg benieuwd wat jullie van het boek vinden.

Brigitte -

Wil graag winnen!

joke -

Dit boek is zoals ze zeggen, ” het kersje op de cupcake”,
Eerst nog winnen:-)

Silvia -

Ik doe graag mee voor dit prachtige boek!

Reageer ook