fb
Damespraatjes Damespraatjes

Win Frambozentuin op Damespraatjes

In Frambozentuin beschrijft Cora Frowijn het heftige levensverhaal van Nederlands Kampioen Body Building Els Hendrikx. Damespraatjes mag een aantal exemplaren weggeven van dit aangrijpende boek. Kijk onderaan het artikel of je hebt gewonnen.

Na een jeugd omgeven door geweld, vlucht Els in de armen van haar eerste vriendje Richard, maar ook hij bezorgt haar blauwe plekken. Na een mislukt huwelijk ontmoet ze Jelle, die haar het gevoel geeft dat ze wel iets waard is en veel in haar mars heeft. Hierdoor kan hij haar maken en breken. Ze brengt het tot Nederlands kampioen Body Building, maar belandt onder zijn dwang ook in de prostitutie, waar ze nachtenlang moet werken voor zijn dure sportauto’s en de paarden die hij traint en doorverkoopt.

Als ze kinderen krijgen, wordt het voor Els steeds moeilijker om het nachtleven vol te houden. Ze weet zich te ontwikkelen tot een begenadigd kunstenares en vindt in het schilderen de broodnodige afleiding en uiteindelijk haar passie.

Dan vindt ze de kracht om van Jelle te scheiden, maar de problemen met haar autistische zoons nemen zowel thuis als op school steeds grotere vormen aan. Helaas wakkert Jelle op afstand het vuurtje alleen maar aan, in plaats van Els en de kinderen bij te staan.

Ook als bij Els borstkanker wordt geconstateerd en ze de ene na de andere chemokuur moet ondergaan, wordt ze door haar ex-man en puberzoons uitgescholden en in de steek gelaten.

Vijf jaar na haar laatste behandeling is Els nu kankervrij, krachtiger dan ooit en een veelgevraagd en succesvol portretschilderes.

BESTEL FRAMBOZENTUIN OP BOL.COM

Prijsvraag

De winnaars zijn:

  • Diana Otten
  • Hanja Guldemund

Van harte gefeliciteerd. Het boek wordt via de uitgever naar jullie toegestuurd. Veel leesplezier!!

Het boek niet gewonnen, maar wil je het wel graag lezen: BESTEL FRAMBOZENTUIN OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

joke v -

Heerlijk iets nieuws te lezen mer de Feestdagen.:-)

Hanny -

Een gedeelte”ken ik van het boek Frambozentuin..ik ben zeer benieuwd naar het hele levensverhaal!

m -

krijg steeds de melding: Uw bericht lijkt Spam te zijn…. beetje jammer

Kan nu dus niet mee doen 🙁

irene niec -

Ik ben heel benieuwd naar dit levensverhaal.

Reageer ook