fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar verjaardagsfeestje voor je kind

OERRR-zaadbommetjes
Pas geleden zijn de nieuwste OERRR-kaarten van Natuurmonumenten weer verschenen. Ze staan volop in het teken van de lente. Wij van Damespraatjes vinden het super goed van Natuurmonumenten dat zij kinderen op een leuke manier kennis laten maken met de natuur.

OERRR kaarten

Zo leren kinderen bijvoorbeeld zaadbommetjes maken met de gratis zaadjes die bij de OERRR-kaarten zitten. Als de bommetjes klaar zijn kun je ze overal gooien. Een paar weken later verschijnt er een oase van bloemen!

Maar OERRR heeft nog veel meer speeltips deze lente. Wat te denken van grasrollen, pissebedden pakken en poep zoeken? Het zijn allemaal dingen die kinderen gedaan moeten hebben voor ze groot zijn!

Ouders kunnen hun kinderen kosteloos voor OERRR aanmelden op www.oerrr.nl. Kinderen krijgen dan elk kwartaal een nieuwe set OERRR kaarten thuis gestuurd, waarmee ze allemaal dingen van OERRR kunnen doen.

Verjaardagsfeestje

Natuurmonumenten-verjaardagsfeestje-foto-Janko-van-Beek
Is je kind binnenkort jarig en wordt het dan tussen de 4 en 12 jaar oud? Dan is het tijd voor een feestje! Natuurmonumenten heeft  in het hele land leuke verjaardagsfeestjes.  Van een kabouterfeest tot een kompastocht en van een boswachtersfeest tot een geheimzinnig schatkistfeest. Kijk hier voor meer informatie over de verjaardagsfeestjes en waar ze worden gehouden.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Reageer ook