fb
Damespraatjes Damespraatjes

Win een V&D waardebon t.w.v. €50,-

Het bekende warenhuis V&D bestaat 125 jaar en dat mag gevierd worden! In samenwerking met V&D mag damespraatjes.nl een waardebon van € 50,- verloten. Deze waardebon mag je besteden in de webwinkel VD.nl. Lees onderaan dit artikel wie gewonnen heeft.

V&D zet dit jaar haar klanten in het zonnetje! Al 125 jaar kunnen klanten bij V&D terecht voor een zeer breed assortiment producten. Van leuke jurken tot een mooie Triumph bh of spullen om je interieur aan te kleden, je vindt het allemaal in de winkels van V&D.

Maar ook in de online webshop van V&D kun je terecht voor alle producten. Je kunt je favoriete producten eenvoudig online bestellen en in een V&D vestiging bij je in de buurt ophalen of bij je thuis laten bezorgen.

Winnaar

De gelukkige winnares is:
Betteke van de Water.

Gefeliciteerd!
Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

9 reacties

Suzanne -

Leuke actie van een leuke winkel, waar ik regelmatig kom. Als ik zou winnen zou ik de waardebon besteden aan kerstpulletjes. Die heb ik allemaal weggegooid bij het uitgaan van mijn relatie twee en half jaar geleden. Een nieuwe start… Maar begin nu toch wel weer behoefte te krijgen aan kerstverlichting en andere gezellige feestelijke frutsels in huis rond deze tijd van het jaar!

Esther -

Erg leuke actie! Regelmatig kom ik op de webwinkel terecht via diverse reclame uitingen en kan ik mij niet altijd beheersen. Helemaal niet tijdens het prijzencircus haha 😉
Hopelijk kan ik met deze actie een eigen prijzencircus van mijn volgende bezoek maken!

anita roelfsema -

gave actie van jullie!

Eva -

Heerlijke winkel, kom er wel wekelijks.
Vind er altijd wel iets leuks.

irene niec -

Ik kom er wekelijks wel.

marjan -

Prachtige winkel volop keus voor iedereen

barbara de bruin -

superrr en met mooie acties!

irene niec -

Fijne winkel, je kunt er bijna alles krijgen.

Yvonne -

Leuke actie, leuke winkel!

Reageer ook