fb
Damespraatjes Damespraatjes

Win een reis naar de Olympische Winterspelen Sotsji via Tym.nl

Darya-tym
Je kind is bovengemiddeld actief. Welke sport past nu echt goed bij hem? Je dochter moest en zou op ballet, maar wil er nu alweer vanaf. Hoe ga je daarmee om? Sinds kort bestaat er een website die aandacht besteedt aan dit soort vragen: Tym.nl.

Tym staat vol leuke, nuttige en interessante informatie over het sport- en beweeggedrag van kinderen in de basisschoolleeftijd. Darya Sutikno, hoofdredacteur van Tym.nl en zelf moeder van een dochter: ‘Veel en goed bewegen is zo belangrijk voor kinderen. Ze hebben er hun leven lang plezier van. Als moeder speel je een belangrijke rol in het sportgedrag van je kind. Aanmoedigen, troosten, een teametentje regelen, sportkleding wassen, halen en brengen – jonge kinderen zijn nog erg afhankelijk van onze ondersteuning.’

Deze ondersteuning lijkt vanzelfsprekend. Toch loop je als moeder vaak rond met vragen die andere moeders ook hebben. Op het online platform komen verschillende vragen aan bod in de vorm van sporttests en praktijkverhalen van diëtisten en kinderpsychologen. Er zijn blogs van moeders, sporters en BN’ers. En weet je iets leuks om te doen voor kinderen bij jou in de buurt, bijvoorbeeld bij slecht weer? Op Tym kun je die delen met andere moeders. Ook is er aandacht voor voeding en actuele onderwerpen als het wel of niet dragen van een hockeybitje.

Win een reis naar de Olympische Winterspelen Sotsji

Tip voor creatieve moeders die van sport houden: doe mee (vóór 1 december) met de geweldige winactie op Tym, met als superprijs een complete 2-persoons reis naar de Olympische Winterspelen in Sotsji. Ze geven er twee weg. De kans om toppers als Sven Kramer of Ireen Wüst in actie te zien! De opdracht: maak samen met je kind een leuke ‘Olympische medaille’ voor je favoriete schaatser en stuur een foto in. Kijk hier hoe je mee kunt doen.

Meer info: www.tym.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook