fb
Damespraatjes Damespraatjes

Win een hond!

Ben jij ook zo gek op dieren? Zo’n beestje dat je gezelschap houdt of lekker met je komt knuffelen. Samen wandelen of urenlang relaxen op de bank. Wij zeker wel! Voor veel dieren ben ik helaas allergisch, ik denk daarom ook niet dat ik snel een huisdier zal nemen. Misschien hooguit een leuk visje. En jij?

We hebben je naar dit artikel ‘gelokt’ onder het motto dat je een hond bij ons kan winnen. Laten we je maar vast uit de droom helpen: dat kan niet. Maar mocht je wel graag een lief huisdier willen, lees dan zeker even door. In het kader van dierendag willen we graag wat extra aandacht voor dieren die deze dag doorbrengen zonder baasje, zoals bijvoorbeeld de dieren in het asiel.

Elk jaar worden er ontzettend veel dieren ondergebracht bij het dierenasiel. Dit komt vaak doordat baasjes niet goed hadden ingeschat of ze wel goed voor het dier konden zorgen. Wanneer blijkt dat er te weinig tijd voor de dieren is, moeten ze weg…

Maar, we kunnen deze dieren een nieuw leven bieden! Dit kan niet alleen maar door het adopteren van een dier, maar ook een donatie voor asieldieren kan een groot verschil maken. Ga eens langs en maak kennis met alle lieve en bijzondere dieren die daar wonen.

Damespraatjes roept iedereen deze dierendag dus van harte op om het een onvergetelijke dag voor ALLE dieren te maken. Niet alleen die met een baasje. Alvast bedankt 🙂

Reageer ook