fb
Damespraatjes Damespraatjes

De Scheidingsclub van Sophie King. De winnaars zijn bekend!

Karen, Lizzie, Ed en Alison kennen elkaar nog niet. Maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn gescheiden of staan op het punt dat te doen. Karen is een gelukkige single van in de vijftig en wil met haar ervaring anderen helpen door een club op te richten voor mensen die zich afvragen HOE OVERLEEF IK EEN SCHEIDING? 

Lizzie, redacteur bij een tijdschrift (workaholic) en moeder van twee kinderen (die ze vaak niet begrijpt) is geschokt als ze erachter komt dat haar man een affaire heeft met haar beste vriendin. Ed, einddertiger en drie keer getrouwd, wil dolgraag vader worden, maar is nog op zoek naar de perfecte vrouw.

En Alison ontdekt als haar jongste kind naar de universiteit is vertrokken dat haar man haar wil verlaten om ‘op zoek naar zichzelf’ te gaan. Zo wordt het huis wel heel stil en leeg. Een missie om hun leven op orde te krijgen begint, wat tot onvermijdelijke, soms pijnlijke, maar ook grappige confrontaties in de groep leidt…

Sophie King

Sophie King is het pseudoniem van journalist Jane Bidder. Ze schrijft onder andere voor Parents Magazine en het vrouwentijdschrift Woman de rubriek Familiezaken. Haar debuut Spitsuur sluit hier naadloos op aan. Daarnaast levert ze regelmatig bijdragen aan andere vrouwenbladen en landelijke kranten zoals The Times. In 2004 won Sophie King de Elizabeth Goudge Award voor een romantisch kort verhaal. Ze woont met haar gezin in Buckinghamshire.

Door haar journalistieke ervaring bij kranten, vrouwenbladen en bladen voor ouders en door haar kennis uit de praktijk (haar eigen gezin) heeft Sophie King een zeer scherp oog ontwikkeld voor familieverhoudingen en de hobbels en kuilen die het ouderschap met zich meebrengt. Dat maakt dat haar proza heel raak en herkenbaar is. Haar debuut Spitsuur liet dit al zien. Geheel passend bij de tijdgeest is onlangs Moeders en CO verschenen, waarin Sophie King laat zien hoe belangrijk internet als informatiebron en forum voor ouders kan zijn, maar tegelijkertijd op humoristische wijze de keerzijde van internet aantoont.

Winactie

De winnaars van de actie zijn bekend!

Gefeliciteerd:

Rieny Tillemans
Saskia Bams
Marielle Sebregts

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

Nathalie Bosman -

leuk !! Ik ga duimen ♥

Debby Koekkoek -

Leuke actie!! hoop dat ik het boek mag gaan lezen!! LEUK!

Karin -

Ik doe natuurlijk weer graag mee

anita roelfsema -

gave actie weer hoor!

Reageer ook