fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van Nemesis van Xenia Kasper zijn bekend

‘Spannend tot aan het einde. Echt een pageturner.’ aldus Will Koopman, regisseuse van Gooische Vrouwen over de nieuwe roman van Xenia Kasper: Nemesis, waarin een Gooisch meisje verdwijnt,  en dan nog een …. Damespraatjes mag een aantal exemplaren weggegeven van deze literaire thriller. Kijk onderaan dit artikel of je één van de exemplaren hebt gewonnen.

Nemesis

Maja van Tijl is misdaadverslaggever met een eigen televisieprogramma. Als ze terugkomt van een lange reis blijkt haar voicemail vol te staan met berichten van haar beste vriendin Tina. Zij is wanhopig omdat haar nichtje spoorloos is verdwenen en heeft Maja’s hulp nodig.

Maja duikt meteen in de zaak en komt erachter dat er al eens eerder meisjes in het chique Gooi zijn verdwenen. Het wordt snel duidelijk dat alle verdwenen meisjes iets gemeen hebben. Te midden van prachtige villa’s, succesvolle BN’ers en ambitieuze artsen probeert Maja achter het geheim van de rijke regio te komen.
De intriges en ontwikkelingen in Nemesis volgen elkaar in hoog tempo op en het verhaal vol moord, lust en gruwelijkheden boeit tot en met de choquerende ontknoping.

Xenia Kasper

Xenia Kaspers eerste thriller Chimaera was direct na publicatie een succes en stond weken in de Bestseller 60. Naast schrijver is Xenia manager en persagent van Linda de Mol, Bridget Maasland en Yolanthe Sneijder-Cabau. Ze is van oorsprong Duitse, maar woont en werkt al jarenlang in Nederland. Inmiddels heeft ze meerdere romans op haar naam staan.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

Wil jij kans maken op één van de exemplaren die we van Nemesis van Xenia Kasper mogen weggeven? De winnaars zijn:

  • Bep Heutink
  • Mirjam Zevenberg
  • Marga Driessen

Van harte gefeliciteerd. Het boek wordt door de uitgever naar jullie toegestuurd. Heb je het boek niet gewonnen, maar zou je het wel graag willen lezen? BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

9 reacties

Francis Blom -

Ohhh die zou ik echt heel graag tijdens mijn verlof onder een plaid met mijn slapende baby willen lezen. 🙂 Hij lijkt mij erg leuk!

Lucie R. -

Ik ben ervan overtuigd dat deze derde thriller van Xenia Kasper net zo ijzingwekkend spannend is als haar vorige! Ik maak graag kans op alweer zo’n pageturner!

Mieke Schepens -

Wat een leuke actie! Ik ben een nieuwe lezer 🙂

Elly van der Meer -

Leuke actie, ik heb nog niets van Xenia Kasper gelezen, daar wil ik graag verandering in brengen.

Coenraad de Kat -

Ik heb nog niets van haar gelezen maar het schijnt dat je deze gelezen moet hebben. dus doe graag mee en laat me kennismaken met haar boeken en schrijfstijl.

irene niec -

Ik ben dol op thrillers en doe heel graag mee met de winactie.

Ineke van der Jagt -

Leuke actie en leuk om een boek te kunnen winnen van een (bijna) plaatsgenoot 😉

helma keijzer -

Heerlijk een nieuw boek, de andere 5 staan in de kast. En hopelijk mag ik dit spannende nieuwe boek winnen.

Anita Roelfsema -

Superleuk!

Reageer ook