fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van de nieuwe Kinsella: Ik krijg je wel

Sophie-Kinsella-IK-KRIJG-JE-WEL-dp
Wat een goede timing! Vlak voordat ik met vakantie ga ontvang ik het nieuwste boek van Sophie Kinsella, Ik krijg je wel. Dat wordt heerlijk lezen op mijn strandbedje! Maar voor jullie hebben we ook goed nieuws, want we mogen een aantal exemplaren van Ik krijg je wel weggeven. Lees onderaan dit artikel wie heeft gewonnen.

Ik krijg je wel

Lottie heeft meer dan genoeg van mannen die zich niet willen binden. Wanneer haar jeugdvriend Ben haar herinnert aan een belofte – trouwen op hun dertigste als beiden nog single zijn – grijpt Lottie haar kans. Geen afspraakjes, geen seks, geen verloving. Lottie gaat trouwen! Nu! Meteen!

Er worden twee getuigen van de straat geplukt, ze geven elkaar het jawoord en vertrekken onmiddellijk op huwelijksreis naar hetzelfde Griekse eiland waar ze elkaar als tieners hebben ontmoet. Toen hadden Ben en Lottie een fantastische tijd. Ze kunnen haast niet wachten op hun perfecte, sexy, romantische huwelijksnacht.

Maar er zijn nogal wat mensen vreselijk geschrokken van het overhaaste huwelijk, onder wie Lotties ex Richard en haar oudere zus Fliss. Die gaan de boel eens flink saboteren. Het wordt een huwelijksnacht om nooit te vergeten; een wedding night from hell!

Dit boek van Kinsella gaat beslist mee in mijn vakantiekoffer. Een musthave voor iedere chicklit fan.

Sophie Kinsella

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar immens populaire, inmiddels verfilmde Shopaholic! serie en de romans Hou je mond!Aanpakken!Ken je me nog?Wat spook jij uit? en Mag ik je nummer even?.

Lang voordat ze beroemd werd met haar Shopaholic! serie schreef Kinsella onder haar eigen naamal een aantal romans waaronder Het zwemfeestje en De vraagprijs.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

De winnaars van dit heerlijke boek zijn:

Erna ter Beek
Janneke Buist
Elske de Korver

Gefeliciteerd!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

jo v -

Yes, altijd in voor een nieuw boek.

Wilma van t Hof -

Het lijkt me een heel gaaf boek om te lezen.

Ineke -

Heerlijke boeken van Sophie Kinsella !!!

I Schmitz -

Lijkt mij een heel leuk boek!

Reageer ook