fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van De kleur van thee van Hannah Tunnicliffe zijn bekend

Grace vertrekt met haar man Pete van Engeland naar het Chinese schiereiland Macau. Pete gaat op in zijn nieuwe werk en Grace voelt zich erg alleen. Haar droom om een gezin te stichten zal niet in vervulling gaan en haar verdriet ondermijnt haar huwelijk. 

Grace besluit iets gedurfds te doen en opent Café Lillian, genoemd naar haar wispelturige moeder. Spoedig wordt Grace de spil in een nieuw netwerk van vrienden die allemaal enthousiast zijn over haar heerlijke zelfgebakken macarons.

Op een dag belandt haar ooit zo hartstochtelijke huwelijk op een dieptepunt en lang verborgen geheimen uit het verleden steken opnieuw de kop op. Dan beseft Grace dat ze eerst zichzelf moet leren vertrouwen voordat ze echt lief kan hebben.

De Kleur van Thee is een fonkelende roman – zoet, zinnenprikkelend en exotisch. De  geuren  en smaken worden zo beschreven dat je ze bijna proeft. Heel gaaf dat we op Damespraatjes weer een aantal exemplaren mogen weggeven van dit boek. Lees onderaan het artikel hoe je dit boek kunt winnen.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Hannah Tunnicliffe

Tunnicliffe- Hannah-portret
Hannah Tunnicliffe is geboren in Nieuw-Zeeland. Ze studeerde sociale wetenschappen en woonde vervolgens in Australië, Engeland, Macau en Canada.  Ze werkte enige tijd als loopbaanbegeleidster voordat ze begon te schrijven. Nu woont Hannah met haar man en hun twee dochters in Sydney, Australië. De kleur van thee is haar debuutroman die aan meer dan tien landen is verkocht.

Winactie

De winnaar van De kleur van thee zijn:

  • E. Ruig
  • Mia Feddahi
  • Anouska de Moel

Van harte gefeliciteerd. Het boek wordt jullie binnenkort door de uitgever toegestuurd.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

Nel -

Lijkt me een heel mooi boek. Ik heb een recensie gelezen maar niet het boek zelf.

jacobje -

Heerlijk nieuw lees-voer voor de donkere dagen bij de openhaard.

jacquelin -

Lijkt me een heel mooi boek!

Reageer ook