fb
Damespraatjes Damespraatjes

Win een Action giftcard ter waarde van € 100,00 !

Heel veel van onze lezeressen houden van goede dealtjes en zijn dan ook gek op de Action. Wij komen er zelf ook graag, even lekker rondneuzen en voordelige producten kopen. Ik moet toegeven, ik kom over het algemeen met veel meer thuis dan waar ik voor gekomen was. Boodschap: stuur iemand met ‘impulsaankoop’ als tweede naam niet zomaar naar de Action. Haha!

Voor alle vrouwen die zich in dit verhaal herkennen, hebben we een geweldige winactie. We geven namelijk een Action giftcard ter waarde van € 100,00 weg! Meedoen is simpel. Klik op de onderstaande link en speel mee voor het shoptegoed.

KLIK HIER OM MEE TE DOEN!

Action Addicts

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

8 reacties

joyce -

Dat doe ik al natuurlijk heel lang en ik zag deze actie en dacht ja daar wil ik wel een gokje voor wagen.. ik zie rond de feestdagen altijd zoveel leuk krijg ik zoveel inspiratie om iets te maken etc. dat ik het goed kan gebruiken! 😀

elisabeth maria martina -

je zou toch maar de winnaar mogen zijn, daar hebben ze zo’n leuke spullen, zowel voor groot als klein

Joy Lap -

Wow, geweldige prijs!!! Wat een feest zou dat zijn om te gaan shoppen met een kadokaart 🙂

Annet van Vliet -

Wauw Damespraatjes​ ik laat graag iets van me horen,
want als ik bij de Action 1 ding wil gaan scoren.
Dan weet ik al van te voren,
dat de rekening weer hoog uit valt als een toren.
Want werkelijk alles is zo leuk daar,
dus tel maar op al die leuke koopjes bij elkaar.
Het is een winkel die mijn dag weer helemaal op kan fleuren,
en nu kun je ook nog eens 100 euro shoptegoed winnen…het zal je maar gebeuren!
Wat zou het leuk zijn damespraatjes.test,
het is weer een geweldige actie.. van mij alvast een dankjewel!

Lisette Kleiweg -

Woohoo, super zeg ! Ik heb openbaar gedeeld op Facebook, like had ik allang gedaan !

Julia... -

ja graag 🙂

Taartenbakkertje -

Waarom alleen op Facebook.
Ik heb geen Facebook en had graag meegedaan.

mara -

Hi Taartenbakkertje,

We hebben ook regelmatig winacties op Damespraatjes zelf. We wisselen het graag een beetje af! Blijf onze website in de gaten houden voor meer leuke winacties, we plaatsen er zeker elke week één of twee.

Liefs,
Mara van Damespraatjes

Reageer ook