fb
Damespraatjes Damespraatjes

Willen jouw jongens zelfs op een feestje sneakers aan? Deze exemplaren zijn altijd goed!

Heb jij een hele stoere vent thuis rondlopen die alleen maar sneakers aan wil? Trust me, je bent niet de enige! Ik ken heel wat moeders die regelmatig met de handen in het haar zitten omdat hun zoon zelfs op het chiqueste feestje nog op zijn afgetrapte gympies zijn entree wil maken. Ja, het liefste stimuleer je je kinderen om hun eigen keuzes te maken. Maar dat betekent niet dat je ze niet af en toe een duwtje in de juiste richting moet geven 😉 

Sneakers zijn er in alle soorten en maten. Wist je bijvoorbeeld dat het tegenwoordig een trend is om sneakers te dragen die al bij aankoop afgetrapt zijn? Mijn vriend kwam laatst thuis met een paar Off White sneakers, waarvan het er serieus uitzag alsof iemand er een complete Vierdaagse op had gelopen. “Dat trek je toch niet aan?!”, zei ik verontwaardigd. “Ja zeker wel, dat is de stijl”, kreeg ik terug.

Zelf heb ik meer met hagelwitte, super schone sneakers. Zo cool, zelfs onder een nette pantalon. En er zijn meer sneakers die én heel cool zijn, maar ook fashion-verantwoord. Hier een overzichtje van sneakers die je boys ook best naar de verjaardag van oma aankunnen!

Nike Court Borough Low 2 

Deze comfy sneakers hebben een cool retro ontwerp, dat is geinspireerd op de klassieke basketbalschoen. De schoen is van leer en dat geeft het geheel gewoon een hele nette uitstraling. Houd ze wit door ze om de week af te nemen met een vochtig doekje en eventueel een beetje zeep. Zo blijven ze mooi!

Muyters Sneakers 

Is jouw zoon meer van de hoge jongens sneakers? Dan zijn deze schoenen van Muyters een hele mooie optie. Ze zijn onwijs stoer, maar hebben door de klittebandsluitingen ook een hele strakke uitstraling. Bijkomend voordeel: nooit meer last van losse veters!

Timberland Brooklyn Euro Sprint

Is jouw zoon het echte outdoor-type, maar zou jij dat het liefste verenigen met het stijlvolle type? Dan gaan jullie allebei blij worden van de Timberland Brooklyn Euro Sprint. Hele stoere schoenen die ook op de verjaardag bij oma gerust uit de kast gehaald kunnen worden. Enne, stiekem zou ik deze zelf ook wel willen!

Praat mee

Welke van deze schoenen zou jouw zoon wel aantrekken? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook