fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wilders geeft persoonlijk interview waar je hem van een hele andere kant ziet

Of je nou gek op hem bent of hem wel kunt schieten: Geert Wilders is en blijft een markante politici die een groot deel van het volk aan zich weet te binden. Zijn uitgesproken standpunten zijn onder een groot deel van Nederland erg populair, maar daar betaalt de man een hoge prijs voor. Hij is zijn vrijheid zo goed als kwijt en kan niet meer zomaar over straat. Zelfs niet mét beveiliging. 

Niet over politiek

Mede om het beveiligingsprobleem heeft Wilders daarom het besluit genomen minder interviews en media optredens te doen dan de andere lijsttrekkers. Maar, voor Omroep Max maakte hij gisteren graag een uitzondering. Hij schoof aan met de afspraak dat er niet over politiek gepraat zou worden, op uitzondering van één onderwerp: de ouderenzorg.

Opstandige puber

Het leverde een bijzonder gesprek op, waarin niet Wilders standpunten centraal stonden, maar Wilders als mens. Hij vertelde over zijn puberteit (waarin hij nogal een lastpakje was), zijn huwelijk en nog veel meer. Wij vonden het erg interessant om hem ook eens van deze kant te zien.

Ben je benieuwd naar het hele interview? Bekijk deze dan hier!

https://www.youtube.com/watch?v=qXbZd9bVTgg

Wat vond jij van het interview? Heb jij ook een kant van Wilders gezien die je nog nooit eerder hebt gezien? 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook