fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars Wild van Cheryl Strayed zijn bekend

Onlangs tipten we jullie al over de film Wild met Reese Witherspoon in de hoofdrol,  die sinds een tijdje in de bioscopen draait. Wild is de verfilming van een boek van Cheryl Strayed en is gebaseerd op haar eigen ervaringen. Damespraatjes mag 3 exemplaren weggeven van Wild. Onderaan het artikel kun je zien of je hebt gewonnen.

Wild, het boek

Op haar zesentwintigste neemt Cheryl Strayed haar meest impulsieve beslissing ooit: ze begint aan een voettocht van 1700 kilometer langs de Pacific Crest Trail in het westen van Amerika. Helemaal alleen, zonder ervaring en met een veel te zware rugzak. Drie maanden lang doorstaat ze intense hitte en meters sneeuw, wordt ze geconfronteerd met beren en ratelslangen, en ervaart ze de schoonheid, maar ook de verschrikkelijke eenzaamheid van de tocht die haar leven voorgoed zou veranderen.

Wild-Cheryl-Strayed-cover-dp

Een krachtig memoir dat recht uit het hart komt: het verhaal van een jonge vrouw die een slopende tocht maakt,  zowel emotioneel als fysiek, maar die tocht maakt haar uiteindelijk sterker dan ooit. 

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

Damespraatjes mag 3 exemplaren weggeven van Wild. De winnaars zijn:

  • Sanne Stark
  • Liesbet Bussche
  • Meiki Chim

Van harte gefeliciteerd. Jullie ontvangen het boek binnenkort via de uitgever. Heb je het boek niet gewonnen en wil je het wel graag lezen: BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

10 reacties

will -

Ben benieuwd naar het boek.
Eerst winnen, dan lekker lezen.

Anke -

Ik hoor goede verhalen over de film. Het lijkt me erg leuk om het boek te winnen, dus ik doe graag mee! Fingers crossed!

jacqueline -

Lijkt me een schitterend boek!

Anneliese -

Lijk me een prachtig boek om te lezen, ik doe graag mee, zou erg leuk zijn 🙂

Kim -

Lijkt me een heel mooi boek

Judith -

Ben zeer benieuwd naar dit boek.

Jeanne -

Ben benieuwd naar het boek en wil dit graag lezen

Joyce pots -

ja dit lijkt mij echt een prachtig boek om te lezen en de recensies zijn veel belovend!

Greta Bakker -

De film was schitterend!

Mieke -

Lijkt me een heel mooi boek en ben zeer benieuwd hoe deze reis verloopt en waar ze allemaal tegenaan loop…zowel fysiek als geestelijk. Doe graag mee met deze winactie 😉

Reageer ook