fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wie wordt er niet blij van zilver?

Als je wilt laten weten aan je geliefde dat je heel veel van hem of haar houdt, dan kun je een sieraad geven. Een sieraad kan heel goed tot uitdrukking brengen wat jij voelt. Het is niet altijd eenvoudig om een goede keus te maken. Als je voor zilveren sieraden kiest, zit je bijna altijd goed. Zilver laat zich namelijk heel goed combineren met welke kleding dan ook en zorgt altijd voor een mooie finishing touch. Een outfit is namelijk niet compleet zonder mooi sieraad. Het maakt niet uit of het gaat over een armband, een mooie halsketting of subtiele oorbellen.

Wat dacht je van een mooie zilveren halsketting?

Een mooi cadeau voor iemand vinden hoeft niet altijd lastig te zijn. Je maakt namelijk altijd een goede keus wanneer je voor een zilveren halsketting kiest. Een ketting kan namelijk op heel veel manieren gedragen worden. Draag je als vrouw een T-shirt, dan kan een ketting heel stoer staan wanneer deze onder de boord van je shirt verdwijnt. Draag je een outfit met een lagere uitsnede, dan kan een zilveren ketting een echte blikvanger zijn. Wat je outfit ook is, de halsketting maakt het af en daarom mag een goede ketting niet ontbreken in de sieradencollectie van iedere vrouw.

Zilveren oorbellen zorgen voor een perfecte uitstraling

Als je graag een professionele indruk wilt maken, is zilver alles wat je nodig hebt. Wie voor goud kiest, kan een conservatieve uitstraling hebben, maar zilver staat voor durf zonder roekeloosheid uit te stralen. Een paar mooie zilveren oorbellen, zorgt voor een heel professionele uitstraling waarmee je goed gekleed naar je werk kunt gaan. Mag het allemaal wel ietsje meer zijn? Kies dan voor mooie grote zilveren hangers waarmee je laat zien dat jij klaar bent voor een nieuw avontuur. Er is heel veel mogelijk, dus kijk vandaag nog wat het beste bij jouw stijl past.

Heb je de herinneringsketting al gezien?

Soms hebben gebeurtenissen een allesbepalende uitwerking op je leven. Dit kunnen positieve dingen zijn zoals de geboorte van een kind, maar ook negatieve zoals het overlijden van een dierbare. Sieraden kunnen de gevoelens die deze gebeurtenissen oproepen, tastbaar maken. Kijk daarom eens of een herinneringsketting iets voor jou is. Dit kan een hanger in de vorm van een hartje zijn. Je kunt de sieraden laten personaliseren door de naam van de geborene of de overledene in te laten graveren. Zo draag je je naasten altijd met je mee. Je kunt ook kiezen voor een mooie armband met een diamant of een ring met daarin de naam van de overledene. Informeer bij je leverancier naar de mogelijkheden.

Afbeelding: Segal Jewelry via Unsplash

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook