fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winactie Zolang niet alles is verteld van Marre van Dantzig

In de week van 20-29 september vond de multimediale campagne Dementie en Dan plaats waarbij de ontwikkelingen in het onderzoek naar dementie belicht worden. Damespraatjes besteedde eerder deze week al aandacht aan de Wereld Alzheimer dag. In samenwerking met Uitgeverij De Brouwerij geven we nu 2 exemplaren weg van  Zolang niet alles is verteld van Marre van Dantzig, over de achteruitgang van haar vader Dolf van Dantzig. Kijk onderaan dit artikel of je de winnaar bent van dit boek.

Zakelijk leider Concertgebouworkest

Zolang niet alles is verteld is een mozaïek. In een veertigtal korte en uiterst subtiele verhalen schetst de vertelster de lichamelijke en geestelijke teloorgang van haar vader Dolf van Dantzig. Op het moment dat zijn geheugen hem definitief in de steek laat, wil zij alles weten over zijn leven, over zijn vlucht tijdens de oorlog, over zijn avontuurlijke jaren in het Verre Oosten en over zijn tijd als zakelijk leider bij het Concertgebouworkest. Aan de hand van herinneringen, brieven, foto’s en muziek brengt ze hem een onvergetelijke ode.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

De winnaars zijn:

  • Astrid Ranft
  • Baukje de Haan

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

Joke V -

Mijn lieve moeder, op laast zat er alleen de verpakking maar de inhoud was al jaren verdweenen…..verschrikkelijk, vooral voor mijn vader. ….je bent echt machteloos.

Jacqueline de Waal -

Ik ben werkzaam in de zorg!

ineke -

Lees de laatste jaren veel over alzheimer en dementie, omdat mijn vader het ook heeft. Vind het een ongelofelijke rotziekte.

Reageer ook