fb
Damespraatjes Damespraatjes

Welke telefoon lanceert Apple volgend jaar? Dit is wat analysten vermoeden!

Je hebt misschien al gelezen dat mijn telefoon hard toe is aan vervanging. Ik kan bijna niet meer normaal bellen omdat de microfoon niet meer goed werkt, de camera heeft zijn beste tijd gehad en maakt geen mooie foto’s meer en ongeveer één keer per week valt hij uit het niets uit. De telefoon is nu ruim 2,5 jaar oud, dus dan is het ook niet zo gek dat bepaalde functies minder worden. Tijd voor een nieuwe!

In de pijplijn

Aanvankelijk dacht ik voor een iPhone X te willen gaan. Deze is goed getest door de Consumentenbond en hij is in combinatie met veel telefoonabonnementen te bemachtigen. Maar als ik dan hoor dat Apple ook weer veel mooie nieuwe producten in de pijplijn heeft zitten, wordt de verleiding om nog even te wachten ook heel groot…

Vier modellen

Ik las in een artikel dat Apple eind 2020 de iPhone 12 zal lanceren. Waar ze de afgelopen jaren steeds drie verschillende modellen op de markt brachten, komen ze in 2020 vermoedelijk met vier modellen. “De verwachting is dat twee iPhone 12-modellen een schermgrootte krijgen van 6,1-inch, terwijl de andere twee varianten 5,4- en 6,7-inch groot zijn. Twee modellen worden Pro-versies, met hogere specificaties, terwijl de resterende twee beduidend minder krachtig zullen zijn. Eén 6,1″-versie en de 6,7″-iPhone krijgen een camerasetup met drie lenzen met dieptesensoren, terwijl de andere twee modellen mogelijk twee sensoren krijgen aan de achterkant” lees ik op One More Thing.

5G en toegang tot mmWave-technologie

Vermoedelijk zal het om twee midrange toestellen en twee high end toestellen gaan. Alle vier de uitvoeringen zullen zijn voorzien van 5G. “De versies met betere specificaties krijgen toegang tot zogenaamde mmWave-technologie. Daardoor zijn deze iPhones beter geschikt voor hogere 5G-snelheden in steden waar ondersteuning voor mmWave-technologie aanwezig is” schrijft One More Thing.

Ik ben er nog niet uit

Dat klinkt wel goed zeg! En dat terwijl de iPhone 11 pas net uitgekomen is… Zal ik nog een paar maanden wachten op de 12, nu al gaan voor de 11 of misschien toch gewoon een mooie  en degelijke iPhone X kopen? Uiteindelijk maakt het voor mij niet zo heel erg veel uit. Voor mij is het vooral belangrijk dat ik mooie foto’s  kan maken, kan bellen en WhatsAppen en dat is het eigenlijk wel. Haha! Helemaal niet zo’n technerd als je bij mij misschien zou verwachten.

Praat mee

Wat zou jij doen als jij in mijn schoenen stond? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook