fb
Damespraatjes Damespraatjes

Welke modetrends gaan we in de zomer van 2018 zeker zien?

Dameskleding, het blijft een ontzettend interessante industrie! Wij bij Damespraatjes zijn dol op mode en doen dan ook niet liever dan het constant in de gaten houden van de laatste trends. Natuurlijk is uiterlijk niet alles, maar een verzorgd voorkomen maakt het leven wel een stuk plezieriger. Benieuwd wat je deze zomer op straat gaat zien? Lees dan snel met ons mee!

Welke modetrends gaan we in de zomer van 2018 zeker zien?

1. Pailletten

Less is more gaat dit seizoen niet op! Laat jezelf en je outfit stralen met gouden, zilveren of bronzen pailletten. Je hoeft niet voor één eye-catcher te kiezen, all paillette everything it is!

Gezien bij: Gucci, Tom Ford en Marc Jacobs

2. Pastelkleuren

Ze zijn ook deze zomer helemaal on trend: pastelkleuren! Denk aan een zachtroze jasje, een lichtgele rok of een paars colbertje. Bijna iedereen ziet er chique en goed uit in pastelkleuren, maar pas ook zeker op voor een goedkoop effect.

Gezien bij: Victoria Beckham, Céline en Preen

3. Ruiten

We zagen de afgelopen maanden al enorm veel geruite oversized colberts voorbij komen. Prachtig, als je het ons vraagt! Deze zomer hoef je het niet bij een colbert te houden, maar kan je flink uitpakken met ruitjes. Waar ga jij voor?

Gezien bij: Sonia Rykiel, Victoria Beckham en Burberry 

4. Plastic

Kan je het je voorstellen: plastic is een mode-materiaal deze zomer. En niet zo’n beetje ook.. Wij verwachten over een paar maanden mensen in jurken, laarzen en jassen van plastic buiten te zien. Doe jij mee?

Gezien bij: Fendi, Calvin Klein en Chanel

5. Franjes

Dit vinden we een leuke, vrolijke trend waarvan we blij zijn dat we hem deze zomer weer gaan zien: franjes. Op Ibiza is hij nooit weggeweest, maar nu wil ook de rest van de wereld er weer in lopen. Welcome back, franjes!

Gezien bij: Saint Laurent, Bottega Veneta en Loewe 

En, zitten er trens bij die jij zeker gaat overnemen? Of misschien wel trends die je helemaal niet ziet zitten? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Reageer ook