fb

Welke jeans past bij mijn figuur?

Ik heb altijd een liefde voor jeans gehad. Hoewel ik ook heel graag jurkjes met een mooie legging of panty draag, maak je mij toch echt het gelukkigst met een perfect passende jeans. Mijn oom zei over zijn nieuwe jeans vroeger een keer: het voelt bij deze broek alsof ik niks aanheb. Toen ik een jaar of 9 was snapte ik niet helemaal wat hij bedoelde. Nu, heel wat jaartjes later, snap ik precies wat hij bedoelt! Een jeans moet er namelijk niet alleen goed uitzien, hij moet ook heerlijk zitten. En dat kan alleen als je het juiste model, in de juiste maat met het geschikte materiaal aanhebt. Dat vinden is lastig. Ik kwam dit filmpje tegen en denk dat het heel wat vrouwen flink op weg kan helpen bij het vinden van een jeans die er geweldig uitziet maar voelt alsof ze hem niet aanheeft 😉

Reageer ook