fb
Damespraatjes Damespraatjes

Welke items mogen zomers niet in je handtas ontbreken?

De inhoud van mijn tas ziet er elk seizoen anders uit. In de winter heb ik standaard een lippenbalsem en een paar handschoenen bij me. Gescheurde lippen en koude handen hebben mij vaak genoeg tot waanzin gedreven, dus dat nooit meer. Zo heb ik ook een aantal standaard items die zomers niet uit mijn handtas mogen ontbreken. Hier een handig lijstje!

1. Zonnebrand

Het is zomer en het zou dus maar zo kunnen dat het zonnetje ineens gaat schijnen. Wees daarop voorbereid! Het is heerlijk om in je lunchpauze even een half uurtje in de zon te zitten, maar dan moet je natuurlijk wel zonnebrand opsmeren. Huidveroudering en huidkanker willen we natuurlijk zo goed als kan vermijden.

2. Deodorant

Op een hete dag zweet je gewoon meer dan op een koude dag. Dat is niet vies of erg, maar het is wel fijn als je je tijdens zo’n dag je jezelf even kunt opfrissen. Zo kan je een extra shirt meenemen en natuurlijk een flesje deodorant.

3. Zonnebril

Deze lijkt voor de hand liggend, maar wordt te vaak vergeten: de zonnebril. Deze moet ALTIJD in je tas zitten. ALTIJD. Ja, ook als het regent, sneeuwt of stormt. Het Nederlandse weer is onvoorspelbaar en kan maar zo omslaan naar een zonnige namiddag.

4. Verfrissende gezicht en body spray

In Nederland zie je het nog niet zo vaak, maar in Azie kwam ik het dagelijks tegen: vrouwen met een verfrissende gezicht en body spray. Het is water in een flesje die je heel subtiel over je gezicht en lichaam kunt sprayen. Echt heel verfrissend!

5. Flesje water

Het is altijd belangrijk om veel water te drinken, maar zomers natuurlijk al helemaal. Stop altijd een flesje water in je tas zodat je kunt blijven drinken. Op deze manier drink je onopgemerkt meer dan genoeg water over de hele dag.

Welke spullen heb jij zomers altijd in je handtas zitten? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook