fb
Damespraatjes Damespraatjes

Welk Apple Watch bandje past bij jou?

Sinds een aantal maanden ‘hoor ik er helemaal bij’. Ik kocht voor mijzelf een Apple Watch. Waarom? Nou ja, heel eerlijk, eigenlijk wilde ik überhaupt nooit aan Apple beginnen, maar ik ben toch overstag gegaan. Want ja, het zijn prijzige producten, maar ze werken wel altijd. Ik begon met een Macbook Pro en een iPhone en ondertussen zijn hier ook Airpods en dus een Apple Watch aan toegevoegd. En nee, ik zou echt niet meer zonder deze vier producten kunnen. Mijn horloge draag ik dag en nacht en is alleen af als hij even aan de lader hangt. Omdat ik dit al van plan was wilde ik dus een bandje dat lekker zit. Ik kwam uit op een nylon bandje met klittenband, maar er zijn nog meer opties! Welk Apple Watch bandje past bij jou?

Gewoon casual en comfortabel: nylon

Zoals ik al zei, ik heb een nylon bandje aan mijn horloge zitten. Het bandje bestaat uit vier lagen geweven nylon en daardoor kan deze echt niet zomaar kapot. Door de klittenband sluiting zit het bandje lekker strak (je kunt zelf bepalen hoe strak voor jou goed is), maar ook comfortabel omdat het nylon heerlijk zacht is.

Voor de sportieveling: siliconen

Een Apple Watch houdt zo ongeveer alles bij wat je kunt verzinnen (ik krijg bijvoorbeeld een melding als ik water moet drinken en als mijn hartslag een stuk hoger is). Zeker als je graag sport dan is het handig dat alle prestaties kunnen worden bijgehouden. Kies tijdens het sporten dus voor een bandje dat stevig is, maar ook soepel. Een knellend bandje zit natuurlijk niet lekker, dus probeer dit te voorkomen. Apple watch 8 bandjes gemaakt van siliconen zijn hiervoor uitermate geschikt. Natuurlijk zijn ze er in verschillende kleuren, want zoveel mensen, zoveel wensen!

Stijlvol de deur uit: milanese

Wil je stijlvol (wellicht zelfs super elegant) de deur uit, dan is een sportbandje niet echt geschikt. Zie je jezelf al lopen in een galajurk met een siliconen bandje om je pols? Nee? Ik ook niet! Hier komt het milanese bandje om de hoek kijken. Deze bandjes zijn gemaakt van RVS en ze hebben een magneet sluiting welke extra stevig is. Door de soepele schakel heeft dit bandje ook nog eens een goed draag comfort. Verder zijn ze er in verschillende kleuren en patronen en zijn ze op een eenvoudige manier te verwisselen (heb je meerdere bandjes dan kun je dus matchen met je outfit, handig!).

Work, work, work: leer of staal

Het maakt niet uit welke functie je hebt, een horloge is altijd makkelijk. Een neutrale of klassieke look is vaak gewenst, zeker als je op een kantoor werkt of binnen een wat formelere setting. Een stalen of leren horlogebandje is een stijlvolle keuze en ook hierin heb je verschillende kleuren. Werk je in de zorg en mag je geen horloge dragen, dan zijn er speciale verpleegbandjes te koop welke je aan je uniform kunt vastmaken. Zo heb je wel altijd je horloge in de buurt, maar hoef je hem dus niet om de pols te dragen.

Draag jij al een smartwatch? Wat voor horlogebandje heeft jouw voorkeur? We lezen het graag in de comments!

Afbeelding: Pexels – energepic.com 

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Reageer ook