fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat zijn de schoenentrends van deze winter?

Niet iedereen is gek op de kou tijdens de winter. Kunnen we ons heel goed voorstellen! Maar, iets waar veel vrouwen in de winter wél blij van worden, is het shoppen voor nieuwe kleding en schoenen. Want als we dan toch de kou moeten trotseren, dan kunnen we het maar beter meteen in stijl doen! Benieuwd wat de schoenentrends van deze winter zijn? Pak een kop thee, plof op de bank en lees even lekker mee.

Glitter and glamour! 

Toen ik klein was wilde ik niets liever dan de hele dag op prinsessenschoenen rondlopen. Hoe meer glitters, hoe beter! Naarmate ik ouder werd merkte ik dat glitterschoenen het in de grotenmensenwereld iets minder deden dan in de kleinemensenwereld. Tot nu! Dit najaar zijn glitterschoenen helemaal hip. Je snapt wel dat ik niet kan wachten om mee te doen met deze trend.

Leger boots

Net als de afgelopen jaren, mogen ook dit jaar stoere leger boots niet uit je kast ontbreken. Riempjes, gespjes en andere robuuste details zijn helemaal hip en maken je laars helemaal af. We zien ze dit seizoen op vele catwalks en ook veel schoenmerken laten zich inspireren, zoals Clarks schoenen.

Velvet 

Fluweel is helemaal terug van weggeweest! We zien dit niet alleen terug op de catwalks, maar ook in het land der modebloggers spotten we deze trend. Niet alleen kleding van fluweel is hip en heerlijk, maar ook schoenen van fluweel zouden niet in je kast mogen ontbreken. Love, love, love it!

Voor welke trend ga jij?

Met welke schoenentrend ga jij dit najaar zeker mee? Ik ga geen van de bovengenoemde trends overslaan dit jaar! Heerlijk om weer vorstelijk te mogen shoppen voor de koude dagen die eraan komen. Het blijft een heel mooi excuus…

Wat is jouw excuus om nieuwe schoenen te mogen kopen? We zijn heel benieuwd! Praat gezellig met ons mee in de comments. Vinden we leuk 🙂

1 reactie

Ju -

Ik zal deze winter opnieuw toeslaan en nieuwe schoenen kopen. Wat is mooier?

Reageer ook