fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat zijn de nieuwste trends op het gebied van positiekleding?

Wanneer ik een vrouw ontmoet die in verwachting is, vind ik het altijd prachtig om te zien dat ze straalt. Daar kan ik echt van genieten! Wat ook leuk is om te zien, is wanneer deze zwangere vrouwen zich goed kleden. Dit is helemaal niet makkelijk, want je lichaam verandert natuurlijk ontzettend. We zien steeds meer geweldige positiekleding die mij bijna doet wensen dat ik ook in verwachting was! Wat zijn de huidige trends op het gebied van positiekleding?

Jumpsuits

Jumpsuits zijn niet alleen helemaal hip, ze zijn ook nog eens super comfortabel. Echt fijn om hier een paar exemplaren van in je kast te hebben hangen. Geen gedoe met het combineren van kleding, maar jumpsuit aan en gaan!

jumpsuits

Maxi jurken

Net als jumpsuits, zijn ook maxi jurken hip én comfortabel. Ook is het een prachtige en vrouwelijke manier om je buik mooi tot zijn recht te laten komen. Ze zijn niet alleen geschikt voor naar het strand, maar ook voor een feestje echt super leuk!

jurken

Midi Rokken

Laat iets meer been zien met een mooi rokje! Tijdens je zwangerschap straal je en ben je op en top vrouw. Dit mag je best laten zien! Midi rokken zijn helemaal hip en leuk te combineren met een sneaker of hak. Je kunt echt alle kanten op!

rokken

Kleuren

Kleuren die je bij positiekleding veel ziet, zijn vergelijkbaar met de ‘gewone’ trendkleuren van dit moment. Denk hierbij aan  zwart, wit, geel, olijfgroen en koraal. Wij vinden ze allemaal heel erg mooi en geschikt!

Alle kleding uit dit artikel is afkomstig van BellyFashion.nl. In deze hippe webshop verkopen ze prachtige positiekleding van merken zoals Noppies, Queen mum, Love2Waitmama-licious en Tiffany Rose. Zeker leuk om even een kijkje te nemen als je in verwachting bent! Ook vind je er een groot aanbod aan zwangerschapslingerie. Je kunt er online shoppen en ze hebben een winkel in Zoetermeer, waar je alle kleding uit de webshop live kunt passen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook