fb

Wat zijn de meest originele manieren om gasten voor jullie bruiloft uit te nodigen?

Wanneer je ten huwelijk gevraagd bent (of jij misschien wel degene bent die je partner gevraagd heeft), breken er spannende tijden aan. Jullie liefde werkt toe naar een nieuwe piek en dat brengt veel plezier voor jullie, maar ook de mensen om jullie heen. Hoewel er dagelijks heel veel stellen in het huwelijksbootje stappen, blijft jullie bruiloft extra speciaal. 

Jullie speciale bruiloft verdient alleen het beste van het beste. Dit betekent niet dat jullie de hoofdprijs aan de grote dag moeten uitgeven, maar veel stellen willen het wel graag zo origineel en persoonlijk mogelijk aanpakken. Hoewel een huwelijk start bij het omschuiven van de ringen, begint het feest al een stuk eerder: bij het versturen van de trouwkaarten. Wij hebben een paar super leuke en creatieve manieren waarop jullie de gasten op de hoogte kunnen brengen van de grote dag en ze meteen in de juiste stemming te brengen.

1. Foodbox met jullie favoriete gerecht

Zijn jullie echte foodies? Dan is het leuk om hier iets mee te doen! Nodig je gasten uit met een prachtige uitnodiging waar niet alleen de praktische informatie op vermeld staat, maar ook het recept van jullie favoriete gerecht. Als je de beleving écht compleet wilt maken, voeg je ook alle ingrediënten van het gerecht als foodbox bij de uitnodiging. Zo kunnen de gasten nu al helemaal in de sfeer komen!

1

2.  Pre-bruiloft feestje

Je kan de uitnodigingen natuurlijk via de post versturen, maar het is nog veel specialer als je je gasten laat samenkomen om ze uit te nodigen. Dit hoeft uiteraard geen groot feest te zijn, een gezellige borrel is al genoeg om in de stemming te komen. Hier overhandig je iedereen persoonlijk de uitnodiging en heft alvast gezamenlijk het glas om de voorpret van start te laten gaan.

2

3. 3D uitnodiging

Maak zelf een uitnodiging die je gasten alleen met de bijgevoegde 3D bril kunnen zien. Dit heet een anaglyph afbeelding en deze kan je met diverse computerprogramma’s (zoals GIMP of Photoshop) zelf maken. Deze laat je op de uitnodiging drukken en voegt 3D brillen bij in de envelop zodat je gasten de uitnodiging in 3D kunnen lezen. Hoe origineel is dat?

4. Jullie favoriete muziek

Een andere goede manier om je gasten vast in de stemming te laten komen, is door een USB stick met jullie favoriete muziek bij de uitnodiging te voegen. Vraag jullie gasten er een goed glas bij bij te drinken en laat ze opgaan in de sfeer van jullie bruiloft. Ook leuk: maak een eigen Spotify playlist en verwijs hiernaar in de uitnodiging!

Schermafbeelding 2017-07-26 om 11.34.31

Mooie trouwkaarten

Tot slot: hoe creatief (of juist niet-creatief) jullie ook willen zijn… Ga altijd voor een mooie trouwkaart! Alle kaarten die je hier als voorbeeld ziet, zijn afkomstig van Koningkaart. Deze website maakt prachtige kaarten en geeft een goede persoonlijke service. Voordat je de kaart daadwerkelijk bestelt en laat versturen kan je altijd eerst een gratis proefdruk aanvragen om te controleren of hij honderd procent aan jullie wensen voldoet. Je kan zelf kaarten maken (leuk als je bijvoorbeeld een 3D kaart of kaart met recept wilt maken), maar je kan ook kiezen voor één van de vele kaarten die zij al ontworpen hebben. Uiteraard kan je hier je eigen twist aan geven door dingen aan te passen, maar ook alleen jullie namen, de datum en de plaats van het huwelijk invullen kan.

unnamed

Ga jij binnenkort trouwen en was je nog op zoek naar een creatieve manier om je gasten uit te nodigen? Kijk dan eens bij Koningkaart.

Reageer ook