fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat zijn de leukste kerstcadeaus voor de kids?

We schreven op Damespraatjes al hele leuke artikelen met goede kerstcadeau tips voor zowel mannen als vrouwen. Maar wie we ook niet mogen vergeten, zijn natuurlijk de kinderen. Kinderen zijn vaak niet zo moeilijk en het kopen van een mooi geschenk hoeft dan ook helemaal niet moeilijk te zijn. Ga ook voor een cadeau wat jij zelf leuk vindt om te geven, het plezier van de gever is bij een cadeau minstens zo belangrijk. Hier hebben we drie handige tips!

1. Kleding

Al-tijd goed! Kinderen groeien hard en dus kunnen ze vaak nieuwe kleding gebruiken. Presenteer het als cadeau om twee vliegen in één klap te slaan; iets leuks met iets noodzakelijks combineren. Je kunt deze kleding in een winkel kopen, maar natuurlijk ook in een mooie webshop, bijvoorbeeld de webshop van Jayno.

wat-zijn-de-leukste-kerstcadeaus-voor-de-kids

2. Tweedehands speelgoed

Hebben de kids genoeg kleding in de kast hangen? Dan kan je natuurlijk ‘gewoon’ speelgoed cadeau doen. Hiermee zit je altijd goed. Maar, je kunt bij de kringloopwinkel ook tweedehandsspeelgoed kopen. Dit is vaak nog net zo goed en leuk als nieuw speelgoed, maar het scheelt enorm veel geld. Dit geld kan je dan weer in andere dingen steken. Zoals het geven van kleding of een ervaring bijvoorbeeld 🙂

3. Een ervaring

Tot slot: doe ze een ervaring cadeau. Persoonlijk is dit één van mijn favorieten, vooral als het iets is waar je kind voor de rest van zijn leven iets zal hebben. Geef je kind bijvoorbeeld pianolessen cadeau of maak samen een bijzondere reis. Dit zijn vaak wat duurdere cadeau’s, maar het is ook echt een investering in zijn/haar toekomst. En je weet wat ze daarover zeggen, dat is priceless.

Wat denk je dat jouw kind het aller leukste vindt? Laat het ons weten in de comments, dit vinden we erg leuk om te lezen. Merry Christmas allemaal! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook