fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat zijn de heetste trends van de lente 2017?

Elk seizoen een nieuwe garderobe is voor veel vrouwen een grote droom, maar helaas blijft het vaak bij dromen. Gelukkig is het ook helemaal niet nodig om elk seizoen je garderobe volledig te vernieuwen. Koop een paar nieuwe items om weer helemaal up-to-date te zijn en combineer deze met de kledingstukken die je al in de kast hebt hangen.

Wat zijn de kledingstukken die je deze lente kunt aanschaffen om jouw kast helemaal lente-klaar te maken? Kijk maar met ons mee!

Klassieke streep

Met deze strepentrend zijn wij heel erg blij! Persoonlijk ben ik altijd al een groot fan van een goede streep geweest, maar dit voorjaar spotten we hem ook op de catwalks. Gezien bij onder andere Banana Republic, Valentino en Altuzarra. Absolutely love it.

1

Khaki

Deze kleur zagen we in het verleden vooral bij survival- en afritskleding. Goed nieuws: deze zomer is deze gemakkelijke kleur niet alleen te zien in het bos, maar ook op de catwalks en in onze kledingkasten. Gezien bij Jeezy, Public School en Creatures of Comfort.

2

Geel 

Free your inner kanarie! Geel is helemaal hot dit voorjaar en welke tint of welk kledingstuk maakt eigenlijk helemaal niet uit. Geel op geel is ook helemaal goed, dus leef je heerlijk uit. Gezien bij Kate Spade, Jason Wu en Coach.

3

Trench coats

Het verbaast me dat trench coats niet altijd in de mode zijn. De (half)lange, vaak beige, jassen staan iedereen goed en zijn met veel kledingstijlen te combineren. Op de catwalks gezien bij Tibi, Dion Lee en Creatures of the Wind.

Waar koop je dit?

Alle items die je op de foto’s is het artikel ziet zijn afkomstig van McGregor. Lekker, want zo hoef je niet alle winkels af om deze kledingstukken te scoren. Heb jij hier wel zin in? In dat geval kan je natuurlijk wél gewoon alle winkels afgaan. Haha! Wat is jouw favoriete lente trend van 2017? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook