fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat zijn de best beoordeelde datingsites en dating Apps?

Vorig jaar waren ineens drie van mijn vriendinnen vrijgezel. Allemaal hadden ze een lange relatie die ineens voorbij was. Zielig? Nee hoor! Wat mij betreft waren ze veel beter af zonder die mannen. En gelukkig dachten ze er zelf ook zo over 🙂 Na een half jaar vrijgezel te zijn geweest, begon er bij een aantal van de vrouwen wat te kriebelen. Tijd om te gaan daten!

Hard aan het daten

Allemaal pakten ze het op hun eigen manier aan. Eén mijn vriendinnen is nogal een feestbeest en vond dan ook (heel toepasselijk) een nieuwe liefde in een nachtclub. Ze zijn inmiddels ruim een half jaar heel gelukkig met elkaar. Een andere vriendin had niks met uitgaan, maar wilde wel snel en makkelijk mannen ontmoeten. Zij installeerde Tinder op haar telefoon en swipte zich helemaal suf. Ze heeft nu een aantal leuke ‘vriendjes’. De derde had een drukke baan en weinig zin om elke avond met een ander in bed te liggen. Zij schreef zich in op een datingsite voor hoger opgeleiden en is inmiddels een tijd met een leuke man aan het daten.

Heel veel keuze

Je ziet: er zijn heel veel verschillende manieren waarop je kunt daten. Maar hoe kies ik nou een goede datingsite of App? Nou, heel simpel: ook daar bestaan weer tools voor! Deze vergelijken verschillende datingsites en dating Apps, zodat jij de beste keuze kunt maken.

Wat zijn de best beoordeelde datingsites en datingapps?

Wat de beste site of app is, verschilt per categorie. Zo heb je Christelijke datingsites, datingsites voor senioren en datingsites voor hoger opgeleiden. Ook is er een categorie ‘algemene datingsites’, hierbij de de top 3 als volgt:

  1. Parship (9.8/10)
  2. Lexa (9.7/10)
  3. Relatieplanet (7.7/10)

Ook verschillende dating Apps worden met elkaar vergeleken. Hierbij ziet de top 3 er zo uit:

  1. Parship App (9.4/10)
  2. Relatieplanet App (9.1/10)
  3. Pepper App (8.8/10)

Ben jij aan het daten?

Ben jij momenteel op zoek naar een leuke man of vrouw? En hoe zoek jij hier naar? Maak je gebruik van websites of Apps? Of kom je misschien in het dagelijks leven al heel veel mensen tegen? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook