fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat zijn de badmode trends van deze zomer?

De zomer ligt nog niet binnen handbereik, maar hij komt wel steeds dichterbij. Dat merk je niet alleen aan het beter wordende weer, maar ook aan de kleding die je in de winkels ziet hangen. Iedereen is zich langzaam maar zeker aan het oriënteren op de langere en warmere dagen. En dat vinden we heerlijk! Het is dan nu ook al echt het moment om je eens flink in alle zomertrends van 2017 te verdiepen.

Wat zijn de badmode trends van deze zomer?

Niet alleen bij het shoppen voor kleding moet je tegenwoordig trends volgen. Ook bij het winkelen voor badmode is het leuk om je te oriënteren op de laatste badmode trends, bijvoorbeeld in de webshop van de Bijenkorf. Wat is er hip deze zomer?

Wit

Op catwalks van meerdere merken zijn badpakken en bikini’s in bruidsstijl gezien. Ja, je leest het goed: in bruidsstijl. We zagen vrouwen met witte badkleding en in sommige gevallen zelfs sluiers. Bijzonder! De sluier laat je op het strand liever achterwege, maar een witte bikini of wit badpak is natuurlijk wel prachtig.

wit

Kwastjes

Kwastjes zagen we al veel aan tassen en schoenen, maar ook aan bikini’s zijn ze nu gespot. We moeten toegeven dat we de speelse kwastjes erg goed vinden passen bij de bikini. Is het wat voor jou?

kwastjes

Haltertop

We hebben een tijd gehad waarbij de bikini’s steeds  kleiner moesten. Maar, sinds een aantal jaar spotten we weer wat groter wordende broekjes en topjes. Zo is de wat meer bedekkende haltertop ook dit jaar helemaal hot.

halter

Omslag topjes

Ook de omslag topjes zie je dit jaar veel op het strand. Wij zijn helemaal weg van deze trend doordat het zo’n ontzettende luxe en charmante uitstraling heeft.

omslag

Welke trend zou jij deze zomer wel willen volgen? Wij vinden het lastig kiezen… Ze zijn allemaal prachtig. Wil je alvast een nieuwe bikini of badpak shoppen? 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook