fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat zegt jouw slaaphouding over je persoonlijkheid?

Ik ben (naast eten en drinken) echt gek op slapen. Zo goed als elke nacht slaap ik 8 tot 9 uur en als ik een tekort oploop, haal ik het soms in met 10 tot 11 uur slapen. Waar ik de tijd vandaan haal? Gewoon, geen t.v. kijken ’s avonds en de turbo aan ’s ochtends. Het is een kwestie van wennen, maar als je eenmaal in de ‘sleepy’ flow zit, is het heerlijk. 

Wisten jullie dat de positie waarin je slaapt iets kan zeggen over je persoonlijkheid of gemoedstoestand? Ik eerlijk gezegd niet. We kwamen deze video tegen, waarin persoonlijkheden bij meerdere slaapposities worden uitgelegd. Of het helemaal klopt weet ik niet en veel mensen slapen in meerdere posities, maar het zet zeker aan tot nadenken.

Wat is de positie waarin jij graag ligt? En welke karaktereigenschappen horen hierbij? Herken jij jezelf in de gegeven omschrijving?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook