fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat voor ochtendmens ben jij?

Wat voor ochtendmens ben jij?
Spring jij direct uit je bed als je wakker wordt? En ben je meteen klaar voor een nieuwe dag? 
Onderzoek van Philips toont aan dat meer dan de helft van de Europeanen moe, traag en knorrig is bij het wakker worden. Herkenbaar?

Quiz

Ben jij een Snoozer, een Knorrepot of een Mompelaar…..? Met een Quiz, “Wat voor ochtendmens ben jij” kan je er door een aantal vragen achter komen wat voor ochtendmens jij bent.

Test

Voor ‘ochtendmensen’ zijn de uren voor 12 uur de beste van de dag. Ze worden gemakkelijk wakker, hebben energie en zijn alert. Maar voor bijna de helft van de Nederlanders geldt dit helaas niet. Zeker met de donkere herfst- en wintermaanden in aantocht, wordt de ochtend een dagelijkse strijd.

Recent Europees onderzoek van Philips toont onder meer aan dat twee derde van de Nederlanders iedere doordeweekse ochtend ‘snoozed’. Daarmee lopen we in Europa op kop! Bovendien heeft een derde meer dan 30 minuten nodig om echt wakker te zijn.
Herken je jezelf hierin?

Nomineren via Facebook

Philips start met een unieke ‘Wake-up Challenge’: met de inzet van de Wake-up Light gaat Philips met honderden Nederlanders de uitdaging aan om van de uren voor 12 uur de beste van de dag te maken.

Wil je meedoen aan dit experiment dan kun je je nomineren via de nieuwe Philips Healthy Living pagina op Facebook www.facebook.com/philipshealthyliving. Aan de hand van een vragenlijst, een Wake App die alleen beschikbaar is voor iPhone en natuurlijk met de Philips Wake-up Light gaan deelnemers het verschil in opstaan ervaren.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook