fb

Wat vinden mannen nou eigenlijk echt van lingerie?

‘Van boven bont van onder stront’ zijn de legendarische woorden die mijn oma regelmatig sprak. Ze zei dat als ze dames voorbij zag komen die zich hadden opgedoft. Om haar kleding schoon te houden, trok mijn oma een wit schort aan als ze het huishouden deed. En reken er maar op dat ze altijd keurig ondergoed droeg. “Kind je zal een ongeluk krijgen. Lig je daar in je ouwe slip en uit gelubberde bh.” Haar raad heb ik in mijn oren geknoopt.

Hoewel het gezelschap uiterst select is dat mijn ondergoed ziet, geef ik er een vermogen aan uit. Niet alleen omdat ik bang ben dat ik een ongeluk krijg en me zorgen maak over het verplegend personeel dat mij moet uitpellen, maar vooral omdat het bijdraagt aan een mooier lichaam. Als je goed passende lingerie draagt, zit je kleding veel mooier. Omdat het me toch al een fortuin kost, kies ik altijd voor mooie kleuren. Ik ben dol op kant. En natuurlijk bijpassende slips. Ik voel me beter als ik weet dat ik mooie lingerie aan heb, ook al wordt het die dag door niemand gezien.

Wat willen mannen zien?

Zien mannen überhaupt dat je een sexy setje draagt? Of rukken ze de lapjes stof zo snel mogelijk van je lijf? En wat vinden mannen mooi? We zochten het voor je uit en kwamen onder andere een paar hele goede tips tegen op Styletoday.

  1. Veel mannen vinden vrouwen sexier in mooie lingerie dan naakt. Omdat er dan nog wat te raden is en uit valt te pakken. Zwart en kant is dan echt wel favoriet.
  1. Mannen knappen af op lubberend ondergoed. Dus een te grote slip kun je beter weggooien. Als de bh-band op je rug in je nek zit, weet je ook: ik heb een kleinere maat. In de kliko dus en snel een nieuwe kopen. Lingerie moet goed passen, nauw aansluiten.
  1. Favoriete kleur: zwart. Of rood. Een huidkleurige bh is leuk voor je oma, maar niet voor jou. Ook van wit zijn kerels niet heel erg gecharmeerd.
  1. Van corrigerend ondergoed worden mannen over het algemeen niet gelukkig. Ze snappen het nut ervan zeker. Bang zijn ze voor het moment dat het uitgaat en alles alle kanten op lilt.
  1. Ontzettend spannend vindt het mannenvolk als je geen ondergoed draagt. Avondje stappen? Laat je onderbroek dan eens een keer uit. Ook al ben je niets van plan, is het idee alleen al super opwindend.

 

Doe er je voordeel mee, maar laat je vooral de lingeriewet niet voorschrijven. Als je een baaldag hebt, kan die enorme grote oma-onderbroek behoorlijk wat troost bieden. Lekker aantrekken dan!

Wat draag jij het liefst? Trek je altijd een matchend onderbroekje aan? Laat het ons weten, we zijn benieuwd. Schrijf het op in de comments onder dit artikel. Vinden we leuk J

Reageer ook