fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat past er allemaal in jouw schooltas?

Schooltassen zijn er in vele soorten en maten. Het ligt er misschien aan ook of dat je naar de brugklas gaat of dat je nog maar een paar vakken volgt. De eerste paar jaar op de middelbare school heb je namelijk erg veel vakken en dus ook veel boeken die je dagelijks mee moet nemen. Een degelijke schooltas is dan van groot belang. Ga daarom ook voor kwaliteit en stevigheid, zo kan de schooltas hopelijk meerdere jaren mee.

Assortiment kaftpapier en passer

Als je op zoek gaat naar kaftpapier, dan zal je merken dat het aanbod erg ruim is. Je hebt verschillende kleuren, prints, afmetingen en afmetingen. Het is aan jou om na te gaan waar de wensen liggen, maar let daarbij ook op je budget. Kaftpapier kan heel prijzig zijn, maar je hebt ook goede kwaliteit voor een lagere prijs. Jouw budget zal dan medebepalend zijn voor welke keuze jij maakt.

Passer, potloden en nog meer benodigdheden voor je etui kunnen ook niet gemist worden. Een passer heb je namelijk bij wiskunde en ook bij andere vakken heel hard nodig. Zorg daarom dat jij voorzien bent van een goede kwaliteit passer. Soms zijn deze voorzien van diverse extraatjes, dan is het aan jou om te bekijken wat je daarvan kunt gebruiken. Eventueel kun je nog navraag doen welke passer je het beste kunt aanschaffen.

Welke schooltas kies jij?

Keuzes maken kan lastig zijn en zeker als je een nieuwe schooltas wilt kopen. Let daarom op een aantal punten:

  • Welk merk schooltas spreekt je aan? Vergelijk de ruime keuze eens met elkaar.
  • Hoeveel geld heb jij om te besteden aan een nieuwe tas?
  • Hoeveel ruimte heb je nodig? Hoeveel boeken moet jij per dag meenemen?
  • Welke opbergvakken zijn er aanwezig? Vaak is er een speciaal opbergvak voor je rekenmachine aanwezig.
  • Welke kleur of wat voor type tas spreekt je aan? Wil je graag een model wat voorzien is van veel kleur en erg opvallend is, of liever een wat rustiger model?

Dit zijn zomaar een paar vragen waar je naar kunt kijken en als je daar antwoord op kunt geven kun je ook gerichter zoeken. Het is aan te raden om meerdere modellen met elkaar te vergelijken en dan kun jij zien wat er echt bij jou past. Iedereen heeft bepaalde wensen en deze kun jij dan ook uit laten komen als je spullen gaat kopen.

Tijd om te shoppen!

Inmiddels weet je wat je zoal nodig hebt als je het nieuwe schooljaar goed wilt beginnen. Daarom is het ook voor jou de hoogste tijd om eens te shoppen. Je hebt vaak een aantal weken de tijd om alles te kopen. Maar zorg dat je ook echt op je gemak het ruime aanbod bekijkt. Vaak vind je ook leuke aanbiedingen en dan kun je nog eens wat extra kopen.

Reageer ook