fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat nu?! Tupperware stopt met de verkoop in Nederland

Tupperwareparty’s; mijn moeder had er vroeger geregeld een. Als wij de volgende ochtend wakker werden, stonden er geregeld nieuwe broodtrommels, bewaarbakken of drinkbekers op tafel. Als kind was mijn associatie met het merk dus absoluut goed, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf nog nooit naar een Tupperwareparty ben geweest. En ik blijk niet de enige; de verkopen in Nederland zijn dusdanig gedaald, dat het hoofdkantoor in Amerika heeft besloten per direct met de verkoop hier te stoppen.

Herstel van de basisactiviteiten

Helaas maakt dit ook een direct einde aan de geliefde Tupperwareparty’s… “Deze beslissing is niet lichtzinnig genomen, maar is gedreven door de noodzaak om de aandacht te richten op het herstel van onze basisactiviteiten en voor de groei op lange termijn van het merk Tupperware wereldwijd”, schrijft Tupperware op haar Facebookpagina.

Levensvatbaarheid op de lange termijn

“De beslissing om te stoppen in Nederland is genomen op basis van marktanalyses met betrekking tot de levensvatbaarheid op lange termijn in Nederland”, vertelt een medewerker van een distributeur tegen RTL Z. Op het hoofdkantoor is besloten de stekken uit Nederland te trekken.

Jammer

Vind jij het jammer dat je geen producten van Tupperware meer kunt kopen in Nederland? Waarom wel of waarom niet? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Reageer ook