fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat is het leukste zomerspeelgoed voor kinderen?

Yes, het is eindelijk weer lekker buitenspeel weer! Toen ik nog kind was, vond ik de eerste mooie dagen van het jaar de aller mooiste. Hoewel binnenspelen ook leuk is, vond ik het toch echt het aller mooiste als we weer naar buiten mochten. Hutten bouwen, bomen klimmen, vliegeren, stoepkrijten of gewoon rondjes fietsen. Eigenlijk was alles leuk. 

In de winter zijn veel ouders geneigd om veel speelgoed voor de kinderen aan te schaffen. Logisch, want ze hebben binnen wat nodig om mee te spelen. Maar zomers doen veel ouders dit een stuk minder. “Ach, dan pakken ze toch lekker een paar takken?” hoorde ik laatst een moeder zeggen. Een paar takken kunnen leuk zijn, maar wist je dat er ook heel veel speciaal zomerspeelgoed bestaat?

1. Vliegers die je zelf kunt maken

Vliegeren op het strand is een geweldige zomeractiviteit! Maar heb je al eens gehoord van vliegers die je zelf kunt maken? Workshop vliegers heten die.  ’s Ochtends eerst rustig knutselen aan de tuintafel en ’s middags kei hard knallen met de vlieger op het strand. Dit is ook een hele leuke activiteit voor op een partijtje!

Wat is het leukste zomerspeelgoed voor kinderen?

2. Windmolentjes

Zijn jouw kinderen gek op het bouwen van hutten of zandkastelen? Dan is het leuk om ze wat kleurrijke windmolentjes cadeau te doen. Deze kunnen ze gebruiken om hun creatie mooi te versieren. Natuurlijk zijn ze ook voor jou heel leuk, het geeft in één klap enorm veel kleur aan je tuin of balkon.

Schermafbeelding 2017-03-28 om 11.45.19

3. Micro robots

Met robots kan je bijna elke jongen wel blij maken. De Hexbug Micro Robots zijn heel leuk om buiten mee te spelen, omdat ze wat kleiner zijn. Je kunt ze tegen elkaar laten racen in de tuin en je hebt ook modellen die in het water kunnen, wat zomers natuurlijk al helemaal leuk is!

Schermafbeelding 2017-03-28 om 11.51.46

Waar koop je dit speelgoed?

Je ziet: er is heel veel leuk speelgoed voor buiten. Alle producten die in dit artikel worden genoemd zijn afkomstig van Wepa Flyer, een leuke webshop met vliegers en ander (buiten)speelgoed.

Waar spelen jouw kinderen graag mee?

Waar spelen jouw kinderen graag mee in de zomer? Denk je dat ze dit speelgoed ook leuk zullen vinden? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

karlien -

Wat een leuke ideeën. Mijn jongste speelt, heel simpel, met stokken en in de zandbak 🙂

Reageer ook