fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat is een DILF? Damespraatjes geeft een spoedcursus!

Een paar jaar geleden deed het woord MILF haar intrede in de Nederlandse taal! Een Mother I’d Like To Fuck (sorry voor het taalgebruik, maar zo heet het nou eenmaal) is een moeder die ondanks het baren van kinderen er toch nog aantrekkelijk en vooral sexy uitziet. De rage zette zich door naar een trend en na een tijd wilde elke jonge jongen niets liever dan een avontuurtje met een bloedmooie MILF. De buurvrouw, de verkoopster van de H&M of jijzelf kunnen allemaal MILF zijn. Best spannend toch? Maar, wij vrouwen willen ook wat! Vandaar dat een nieuw begrip zich manifesteert: de DILF. Niet zo verassend, maar dit staat voor Dad I’d Like To Fuck (nogmaals sorry voor het taalgebruik). Damespraatjes geeft jou een spoedcursus over bekende DILFS, de kenmerken van een DILF en wat je kan doen als jouw bloedeigen man een DILF is. Pay attention, cause here we go!

Kenmerken van een DILF
Net zoals dat ieders mannenvoorkeur anders is, gaat dit ook op voor ieders papa-voorkeur. De één is meer into de voetbalvader, de ander kan geen genoeg krijgen van de kinderwagen-vader of de carrière-vader. Toch is er een aantal vaste ingrediënten die de  man moet bevatten om DILF genoemd te worden:

 •  De man in kwestie is in het bezit van minstens één kind. Dit moet je trouwens zeker weten, het vermoeden van een paar buitenechtelijke koters telt niet.
 • De DILF verschijnt (regelmatig) in het openbaar met zijn kinderen. Een vader die zijn kinderen nooit ziet of niks met ze onderneemt telt niet.
 • Jouw favo DILF is pas een DILF als hij niet naast zijn vrouw of vriendin loopt. DILFEN (het spotten van hete papa’s) is leuk, maar zijn partner jaloers maken natuurlijk niet.

Where to DILF?
Lekker DILFEN kan op heel veel plekken, maar hier een slimme top-5:

 • Schoolplein
 • Park
 • Speeltuin
 • Voetbalveld
 • La Place op zaterdagochtend of vroeg in de middag

Jouw man een DILF?

Is jouw man zo onweerstaanbaar dat alle vrouwen naar hem kijken als hij achter de kinderwagen loopt? Tja, dat is natuurlijk niet altijd leuk. Maar, bedenk de volgende punten en je bent meteen weer vrolijk!

 • Als vrouwen graag naar hem kijken weet je dat hij nog goed in de markt ligt. Dit krikt automatisch jouw aanzien met 10 punten omhoog.
 • Wat is voor elke moeder het belangrijkste? Precies, haar kind. Een knappe man zal sneller knappe kinderen krijgen dan een minder aantrekkelijke vent. It’s all in the genes baby, jouw kind gaat een knap mooie toekomst tegemoet.
 • Jouw man een DILF? Jouw MILF schuldgevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon. Flirt eens lekker met die net-studerende buurjongen, laat je gaan in een nachtclub waar jij duidelijk de oudste bent en koop eens een rok die niet over de knie valt. Embrace it!

Bekende DILFS
We saved the best for last: lekkere DILFS kijken. Hieronder een aantal papa’s om van te smullen, maar we zijn ook wel erg benieuwd naar jullie favoriete DILF. Laat ons je suggestie weten!

Orlando Bloom Orlando Bloom

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey

Patrick Dempsey

Patrick Dempsey

David Beckham

David Beckham

 

Reageer ook