fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat eten Nederlanders als ze terugkomen van vakantie? Winnaar bekend!

Je bent net terug van vakantie en wilt eigenlijk zo lang mogelijk in vakantiesfeer blijven. Je hebt pasta en olijfolie meegenomen van vakantie en kookt lekker de hele week Italiaans. Of juist niet, want je wilt weer snel terugkomen op je oude gewicht. Wij zijn heel benieuwd wat Nederlanders eten als ze terugkomen van vakantie. Doe je mee aan ons onderzoekje? Wat eet jij als je terugkomt van vakantie? Laat het ons weten en je maakt kans op een leuk Damespraatjes pakket.

Nederlanders eten vakantie

A. Helemaal niets

Je bent 3 kilo aangekomen tijdens je vakantie en gaat nu voor de “cold turkey”. Streng op dieet en iedere dag naar de sportschool om zo snel mogelijk weer op je oude gewicht te komen.

B. Hollandse pot

Na weken spaghetti, baquettes en curry’s heb je nu weer trek in echt Hollands eten. Andijvie met een gehaktbal of bloemkool met aardappelpuree en Unox rookworst.

C. Behoud vakantiegevoel

Je bent met een afgeladen kofferbak vol met wijnen, kaasjes, pasta, olijven en andere zuid Europese heerlijkheden naar huis gereden. Thuis koop je er lekker een stokbroodje bij en met al die gerechten uit je kofferbak houd je het vakantiegevoel zo lang mogelijk vast.

D. Tomaatje meer

Je bent solidair met de Hollandse tuinders die gedupeerd raken door de handelsboycot met Rusland. Om je steun te betuigen eet je iedere dag een paar tomaten, komkommer en paprika extra.

E. Vul zelf maar in

We zijn heel benieuwd wat jij eet als je terugkomt van vakantie. Laat het ons weten via het formuliertje hieronder en je maakt kans op een leuk Damespraatjes pakket.

 

WINAAR

Gefeliciteerd: Katrien Goossens, je bent de winnaar van een leuk Damespraatjes pakket!

 

 

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Foto: dank aan Bertolli.com

1 reactie

Katrien -

Reuze bedankt voor het geweldige pakket dat wij mochten ontvangen.
De thee smaakt goed tijdens het lezen van de boeken en met het prachtige juweel schitter ik helemaal.

Reageer ook