fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat een romantiek: J.Lo deelt foto’s huwelijksaanzoek (en gaat voor de vierde keer trouwen)

Drie… eh, vier keer is scheepsrecht! Afgelopen zondag maakte Jennifer Lopez bekend verloofd te zijn met voormalig professioneel honkballer Alex Rodriguez. De twee leerden elkaar kennen in 2017, werden hoteldebotel verliefd op elkaar en hebben nu besloten de volgende stap te nemen: trouwen.

Drie keer eerder getrouwd

De echte J.Lo fans weten waarschijnlijk wel dat Jenny form the block al drie keer eerder getrouwd is geweest. Ze stapte al in het huwelijksbootje met Ojani Noa, Chris Judd en  Marc Antony (met wie ze een tweeling en een dochter kreeg). Helaas hebben al deze huwelijken het niet gered. Ook was ze een tijdje verloofd met Ben Affleck, maar het stel ging al voor het huwelijk uit elkaar.

Jaloersmakende foto’s

Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst. En zo hopen we maar dat zowel Jennifer als haar verloofde Alex rust, liefde en stabiliteit mogen vinden in dit huwelijk. Ik gun de twee al het geluk van de wereld! Op de jaloersmakende foto’s die Jennifer van het aanzoek deelt, lijkt het wel goed te zitten met de romantiek.

Donkere wolk

Helaas hangt er nu al een donkere wolk boven het aanzoek: Jose Canseco, een Amerikaanse oud-honkballer, beweert dat Rodriguez Jennifer bedriegt met zijn ex-vrouw.

Praat mee

Wat denk jij: houdt dit huwelijk wel stand of lijkt dit gedoemd te mislukken? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook