fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van Aurora van Cynthia Stijger Aramburu zijn bekend

Aurora-cover-n-dp
Aurora en Victor waren geliefden. Tot het noodlot toesloeg. Vijftig jaar later ontmoeten ze elkaar weer en geven ze hun relatie een nieuwe kans. Maar het verleden heeft een stem en Aurora een geheim. Is hun liefde sterk genoeg om zich los te maken uit de klauwen van het verleden? Een gepassioneerd verhaal geschreven door Cynthia Stijger Aramburu. Damespraatjes is blij dat we 3 exemplaren mogen weggeven van Aurora. Kijk onderaan dit artikel of jet het boek hebt gewonnen.

Aurora

Verscheurd door heimwee keert de actrice Aurora na een leven in de schijnwerpers terug naar haar geboortegrond. Daar treft ze Victor die altijd naar haar is blijven verlangen. Tegen de achtergrond van het mysterieuze Galicische landschap ontvouwen zich de gebeurtenissen die hen ooit uit elkaar dreven.

Aurora is een roman over de kracht van verbondenheid tussen twee mensen die overeind proberen te blijven in een maatschappij die hen voorschrijft hoe te leven. Schommelend tussen hoop en vrees, gevoel en verstand, verlangen ze slechts één ding. Elkaar.

Cynthia Stijger Aramburu

Cynthia-Stijger
Cynthia Stijger Aramburu (1973) groeide als kind van een Nederlandse vader en Spaanse moeder op tussen twee culturen. Haar Galicische grootmoeder prikkelde haar fantasie met verhalen die onbewust de basis legden voor Aurora. Cynthia studeerde Spaanse Taal- en Letterkunde aan de Universiteit Utrecht om meer te weten te komen over haar achtergrond en haar identiteit te bepalen.

Gefascineerd door de invloed van het verleden op het heden en de verbondenheid tussen mensen, zocht ze naar een manier om aan haar fascinatie uiting te geven. Tijdens een verblijf in de Verenigde Staten ontstond het idee voor een roman in de vorm van een bekentenis van een grootmoeder aan haar kleindochter. Aurora is dat verhaal.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

De winnaars zijn:

  • Willemijn Krings
  • Lia Berger
  • Erika van Koert

Van harte gefeliciteerd!! Heb je het boek niet gewonnen, maar wil je het wel graag lezen: BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

2 reacties

erika van koert -

Hey wat leuk. Bedankt! Word het boek automatisch opgestuurd of moet ik nog iets doorgeven?

Josje Frumau -

Lijkt me een mooi boek, dus ik doe graag mee !

Reageer ook